Ero VXi ja ZXi SwiftVXi vs ZXi Swift

VXi ja ZXi ovat kaksi mallia Maruti Swift, joka tunnetaan myös Suzuki Swift. On oikeastaan ​​ole suuria eroja VXi ja ZXi kannalta suorituskykyä, mutta on olemassa joitakin eroja ominaisuuksia; alkaen pois kanssa isompi ja parempi renkaat ZXi. VXi yhdessä alemmilla malleissa on 14 tuuman teräsvanteissa. ZXi on seosvanne jotka mittaavat 15 tuumaa ja ovat hieman leveämpi; parempien pidon.

Toinen ero VXi ja ZXi löytyy takaoven. ZXi takaportti on enemmän asennettujen kuin VXi. Luettelo sisältää sähkömagneettisen avaaja, takalasin pyyhin ja pesin, ja defogger. Ensimmäinen on vain mukavuussyistä kun taas jälkimmäinen kaksi on mukava turvallisuus ominaisuus on, varsinkin huonolla säällä.

Sisäpuolella on myös useita parannuksia löytyy ZXi. Ensimmäinen löytyy kuljettajan 's istuin ZXi, joka korkeus on säädettävissä. Turvavyö Sekä kuljettajan ja matkustajan on myös säädettävissä. Voit siis säätää ne sopivat sinulle täydellisesti mahdollisimman mukaviksi, varsinkin jos olet paljon suurempi tai paljon pienempi kuin keskimäärin. Ilmastointijärjestelmä on VXi on manuaalinen, toisin kuin ZXi, joka on varustettu automaattinen ilmastointilaite. ei todella tärkeää, mutta näppärä ominaisuus on niin sinun ei enää tarvitse hätäillä hallintalaitteisiin että paljon.Lopuksi ZXi on varustettu erilaisia ​​turvatoimia, jotka eivät ole käytettävissä VXi; alkaen turvatyynyt sekä kuljettajan ja matkustajan estää suuria pään vahinkoja onnettomuustapauksissa. Jopa turvavyöt on varustettu esikiristimet ja voimanrajoittimet maksimoida niiden tehokkuus ja minimoida voima kohdistuu henkilölle hillitään. Jarrujen ZXi ovat myös ylivoimainen, koska yhdistelmän jarrutuksen auttaa, ABS, ja EBD. Parannettu jarrujärjestelmä voit pysähtyä paljon lähempänä onnettomuuksien ehkäisemiseksi ensiksi. Kaikki nämä ominaisuudet ovat käytettävissä vain ZXi ja eivät ole läsnä VXi.

Yhteenveto:

ZXi on leveämpi ja suurempi renkaita kuin VXi

ZXi on monipuolisempia takaoven kuin VXi

ZXi korkeutta voidaan säätää kuljettajan 's seath kun VXi doesnt' t

ZXi on automatisoitu ilmanvaihtojärjestelmä kun VXi doesnt 't