Ero Jake Brake ja pakokaasujarrunJake Brake vs pakokaasujarrun

Useimmille ihmisille, moottorijarrutuksen on tietty ajoneuvoissa; mutta totuus on ainoa bensiinimoottoreihin on moottorijarrutusta. Dieselmoottorit ei ole sama jarrutus mekanismeihin kuin bensiinimoottorit, vaan ne ovat kaksi eri mekanismia; ensimmäinen on puristus julkaisu moottorijarru, joka on yleisesti tunnettu Jake jarru, ja pakokaasujarrulla. Tärkein ero näiden kahden välillä on siinä, miten ne toimivat. Jake jarru luo jarrutusvoiman vapauttamalla paineilmalla sisällä sylinterit. Sen sijaan, pakokaasujen jarrukenkien polku pakokaasun aiheuttaen kohonnut pakosarjan.

Pakokaasun jarru kiinnittyy pakoputkistoon ja on tyypillisesti venttiili, joka on kiinni, kun päästät kaasupoljin. Lisääntynyt paine vaikeuttaa varten pyörät liikkuvat männät ja aiheuttaa ajoneuvo hidastaa. Sisällä sylinterinkansi, moottorin toimii puristamaan ilmaa. Samalla paineilma työntää mäntä downstroke, jolloin palauttamalla osa energiasta. Mitä Jake jarru täyttää on vapauttaa paineilma, kun mäntä pääsee alkuun, jolloin moottorin työhön vetää männän takaisin alas. On selvää, että Jake jarru on kiinnitetty venttiilin junan, jossa se tekee työnsä antamalla paineilman vaihtoehtoista reittiä.

Kun se tulee suorituskykyä, Jake jarru on paljon tehokkaampi verrattuna pakokaasujarru. Jake on käyttämään jarrutusteho, joka on hieman yli mitoitettu teho moottorin; verrattuna, pakokaasujen jarru voi vain tehdä jonnekin 60 prosentista 80 prosenttiin. Huolimatta siitä, että ylivoimainen, käyttö Jake jarrujen käyttö ei ole edullista. Pääasiassa siksi, että liiallinen melu, että se synnyttää, joka on verrattavissa ampuma konekivääri. Joissakin paikoissa, Jake jarrut suoraan kielletty, kun taas toiset asettaa asetuksia, jotka edellyttävät käyttöä mufflers minimoimiseksi melua että se luo.Yhteenveto:

1. Jake jarru indusoi moottorijarrutuksen alentamalla painetta kun taas pakokaasujarrulla indusoi moottorijarrutuksen nostamalla painetta
2. Jake jarru kiinnittyy venttiilikoneiston kun taas pakokaasujarrulla kiinnittyy pakokaasujärjestelmän
3. Jake jarru pystyy tuottamaan paljon enemmän jarruvoiman kuin pakokaasujarrulla