Ero Bazooka ja RPGBazooka vs RPG

Bazookas ja roolipelit, tai Rocket käyttövoimaa kranaatit, kutsutaan myös tankbuster aseita. Molemmat voivat tehokkaasti laittaa säiliö poissa käytöstä. Nämä kaksi käsitettä käytetään yleisesti armeijan, ja pelkäävät säiliö veteraanien koska niiden tuhovoima.

Lapset ja nuoret tuntemaan bazookas ja RPG kautta televisio-ohjelmia ja tietokonepelejä, jotka ilmentävät niitä räjähdysmäinen aseita, joita voidaan käyttää poistamaan roistoja. Kun yksi kellot uutisia, ei sotilaspuvussaan on täydellinen ilman sotilaat lugging sinko tai RPG, joka toimii niiden pieni mahdollisuus vastaan ​​panssaroituja ajoneuvoja. Mitä useimmat ihmiset don 't tiedä, kuitenkin se, että bazookas ja roolipelit eroavat toisistaan ​​kahdesta syystä. Ensimmäinen syy liittyy joka tuli ensin. Bazookassa on kaikkien aikojen ensimmäinen tankbuster ase, kehitettiin toisen maailmansodan aikana jonka asevoimien Yhdysvalloissa. Se oli normaali tankbuster ase liittoutuneiden, ja käytetty HEAT tai High-Explosive Anti-Tank kuori ammuksia.

Toisen maailmansodan jälkeen, Bazookassa käytettiin myös Korean sota ja muut konflikteja, jotka liittyvät Yhdysvalloissa. Ensimmäinen bazooka virallisesti kutsutaan M1 Raketinheitin. Se oli parantunut jatkuvasti ja nimettiin läpi vuoden, kutu yhdeksän muut versiot. Esimerkkejä muut versiot ovat M20 A1B1 Super Bazooka, M25 Kolme Shot Bazookassa, ja RL-83 Blindicide.

RPG, toisaalta, kehitti ensimmäisenä venäläiset. Toinen ero on sinko ja RPG on se, miten he toimittavat hyötykuormaa. Hyötykuorman, tai raketti ampumatarvikkeiden Bazookassa tallennetaan takapäähän sisäkammioon. RPG, toisaalta, on sen hyötykuorma etupäähän, ulkopuolella sisäkammioon. Suosituin RPG kutsutaan RPG-7, joka on kehitetty lopussa toisen maailmansodan. RPG-7 's rakennesuunnittelu oli yhdistelmä Yhdysvaltain valmistettujen sinko ja Saksan valmistettuja tankbuster nimeltään Panzerfaustissa. RPG koostuu vain kahdesta osasta: kantoraketti osan, ja raketti itse. Kuten sinko, RPG vetoaa HEAT rakettia. raketit jotka liikkuvat suurella nopeudella, koska RPG kantoraketti osa, joka muodostuu tiukka putki, on suunniteltu ansaan painostuksesta raketti pakokaasu.

Toisin kuin Bazooka joka on pakoaukko takapäähän, RPG ansat ja myöhemmin häviää pako- putkeen kantoraketti. Koska suosio molemmat bazookas ja roolipelit, sota valmistajat kehittänyt useita vastatoimia nämä kaksi asetta. Tukeva häkki armors sovitettiin panssaroituja ajoneuvoja suojelemiseksi vastaan ​​räjähtäviä ammuksia of tankbusters. Tämä anti-tankbuster asu on yhä suosittu nykyään. Myös aktiivisia vastatoimia raketteja, nimeltään APS tai Active Protection System, joka tuhoaa raketti ennen kuin se tulee läheiseen kosketukseen panssaroitu ajoneuvo.

Yhteenveto1. sinko ja RPG ovat molemmat tankbusters. Ne ovat erikoistuneet lävistykset panssaroitu pinnoitus, ja kuljettaa paljon räjähtävää tulivoimaa.

2. bazooka kehitettiin ensin ennen RPG. Bazookassa ensin valmistanut Yhdysvalloissa, ja niitä käytettiin toisen maailmansodan aikana.

3. RPG, toisaalta, puhuttiin venäläiset, ja innoittamana mallit on sinko ja Saksan Panzerfaust.

4. Suurin ero bazookas ja roolipelejä Näin he toimittavat hyötykuormaa.