Ero UAV ja RPVUAV vs RPV

Jos ymmärtää, mitä useimmat sotilaalliset mielensä uskovat, tulevaisuus ilmasotaa kuuluu miehittämättömien ilma tai UAV. UAV ovat pohjimmiltaan lentokoneita, jotka eivät ole ohjaamo, joten ei lentäjä. Mutta läsnäolo ihmisen on edelleen tarpeen tilanteissa, joissa päätöksenteossa on mukana. Tässä on kauko-ohjatut Ajoneuvot, tai RPVs, tulevat. Yksinkertaisesti sanottuna, RPV: stä on pohjimmiltaan eräänlainen UAV koska se on sama perusrakenne ja rakenne. Mutta RPVs, pilotti ei oikeastaan ​​eliminoitu vaan siirtynyt etäinen ja turvalliseen paikkaan. Yksinkertaisesti sanottuna, RPV: stä on samanlainen RC lentokone paitsi että lentäjä voi sijaita missä päin maailmaa tahansa, ja ilma maksaa miljoonia.

RPV vielä toimii kuten tyypillinen lentokone, ja ohjaaja on vielä ohjaamon kaikki tarvittavat tarkastukset, paitsi että antamiin syötteisiin pilotti nyt lähetetään sotilaallinen satelliitin, joka sitten lähettää sen RPV. Pilotti vain on otettava huomioon parin sekunnin viive aiheuttama matka-ajan panoksia. Muut UAV kokonaan luopua pilotti hyväksi AI, joka lentää kone. Nämä UAV luottaa ennalta ohjelmoidun lentosuunnitelmaa etäältä lähetetään suunta muuttuu. Se on ajotietokone tasosta, joka todella hallitsee sitä ja reagoi muuttuviin olosuhteisiin, jotta halutun kohdan.

Koska RPV on edelleen pilotoidaan, vaikkakin etänä, se voi silti olla tehtäväkseen tehtäviä, joita tyypillisesti tehdään ohjatut lentokoneet, sans riskin lentäjä. Yhdysvaltain sotilaallinen käyttää RPVs tehdä tiedustelu ja kirurgiset lakkoja, koska se maksaa vähemmän ja ei aiheuta vaaraa lentäjä. Non-RPV UAV on rajoitetumpi merkitys, koska ei ole lentäjä tehdä päätöksentekoa. Tällä hetkellä nämä UAV rajoittuvat tiedustelu ajojen jossa ne tehtäväksi kattamaan tietylle alueelle. Ne ovat melko hyvin tähän tehtävään, koska ne voivat jäädä ilmaan, kunnes ne täytyy palata polttoaineen. Ei ole lentäjä että väsyy, jotta he voivat pysyä ilmassa 24 tuntia tai jopa enemmän.Yhteenveto:

1. RPV on vain tietyntyyppisiä UAV.
2. RPVs vaativat kaukana sijaitsevan pilotti kun muut UAV eivät.