Ero Economy ja Compact AutotEconomy vs Compact Autot

Kun se tulee eroa talouden ja kompakti auto tilastojen monet ihmiset yleensä uskovat, että ehdot ovat vaihdettavissa. Se 's Vasta menet varata vuokra-auton verkossa, että te vihdoin ymmärtää ne sopivat kahteen eri luokkaan.

Suurin ero näissä tyyppisiä autoja kuihtuu (enimmäkseen) taloudellinen kaasun mittarilukema. Vaikka kompakti auto on taipumus olla kohtuullisen hyvä kaasun mittarilukema, se ei välttämättä aikoo säästää paljon rahaa, kun se tulee toimintakustannuksia. Talous auto on suunniteltu vähän huoltoa, mistä kaasu mittarilukema vakio ajoitetun kunnossapitoa.

Vaikka molemmat autot pidetään kevyt autoja, kompakti autoja yleensä kevyt ja tiivis. Heillä ei useinkaan ole varastointia ja helposti tilaa, että taloudellinen auto tarjoaa. Compact autot eivät ole niin kauan, tai leveä, kuin muihin luokkiin, ja voidaan yleensä laskea sopimaan joitakin melko tiukka autopaikkaa. Talous auto doesnt 'T välttämättä tarvitse olla pienempi kuin sedan tai vallankaappaus, ja usein se' s ei. Luokittelu ei riipu auton 's kokoa, mutta sen koko helpompaa ja halvempaa omistuksen ominaisuuksia. On monia talouden autot, jotka ovat melko tilavia.

Economy autot ovat hieman suositumpi kuin kompakti auto, varsinkin koska voit yleensä auton samanlainen kalliimpia malleja ilman overextending taloudelliset velvoitteensa. Voit usein saada enemmän samasta rahamäärä ostaessaan taloudellinen auto. Tämän takia se ei ole epätavallista, lähes kaikki autonvalmistajat tarjota talouden malli, mutta vähemmän auto yritykset tarjoavat kompakti auto.

Monet kompakti autoja ovat ottaneet ajatuksen viistoperä versiot, koska kuluttajat ovat edelleen kiinnostuneita tarpeeksi tilaa heidän matka- materiaaleja. Viistoperä vie pienen auton ja antaa sille enemmän sisätiloja, ja enemmän vaihtoehtoja käytettäessä auto tavata henkilökohtaisten ja toiminnalliset tarpeet.

Kompakti auto tunnetaan eri nimillä eri puolilla maailmaa. Jos etsit kompakti auto Euroopassa, sinun olisi etsivät 'pienen perheen auto'. Jos 'uudelleen samaa mieltä, ja etsivät muualla maailmassa, voit saada edelleen pyytämällä vuokrata kategoriasta kutsutaan C-segmentti auto.Yhteenveto:

1. Kompakti autot ovat kokorajoitukset.

2. Compact autot ovat lähes aina viistoperä.

3. Economy autot ovat keskittyneet kuluttaja 's täytyy säästää rahaa käyttö- ja ylläpitokustannukset.