Ero Rotary ja LiikenneympyräRotary vs Liikenneympyrä

Monet ihmiset ajattelevat, että kun he näkevät pyöreä risteys, ne aina pitävät sitä liikenneympyrä. No, tämä ei ole täysin totta, koska jotkut näistä niin sanottujen liikenneympyrän (kirjoitetaan joskus pyöreän noin) ovat todella Rotary. Ilman asianmukaisen visuaalinen kuva, se voi olla hieman monimutkainen kuvitella ero näiden kahden välillä. Mutta kun itse nähdä nämä kaksi pyöreää risteyksiä, sinä 'll on hämmästynyt tietää, että se' on oikeastaan ​​ole niin vaikea kuvailla niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien.

Modernia liikenneympyröissä sanotaan olevan edullista verrattuna Rotaation (tunnetaan myös nimellä liikenne ympyrät) monin tavoin. Ensimmäinen on tuotto. Rajoitus kanssa Rotary on, että liikenne, joka saapuu ympyrän voi tiellä kiertävän liikennettä. Ja niin, aikoina raskaan liikenteen, joka on ruuhkissa usein odotettavissa. Auttaa työtaakkaa tällaisen vakava este, insinöörit teki pisteeseen, että Rotary on suurempi ympyrä risteyksissä kuin liikenneympyrät se tarjoaa pidemmän kudonta matkoja. Skenaario on erilainen liikenneympyrät siinä mielessä, että tulevat liikenne tuottaa yleistä kiertävän liikennettä. Tämä on yksi syy siihen, miksi liikenneympyriss ovat tehokkaampia kuin Rotaation aikoina raskaan liikenteen. Myös tässä yhteydessä, kudonta etäisyydet eivät ole niin välttämätöntä, minkä vuoksi liikenneympyrät ovat luoneet pienenevät pyöreä risteyksissä kuin Rotary.

Seuraava etu liikenneympyrän suunnittelu on sen taipuma. Tämä ympyrä luo joko taipuma ympärillä niin sanottu 'keskeinen saari' (muodostaman alueen lähipiiriin risteyksessä), joka auttaa hallitsemaan ajoneuvojen 'nopeus. Näin onnettomuuksia pienenevät merkittävästi. Tämä taipuma aiheuttaa myös liikenne aukot, jotka helpottavat muiden ajoneuvojen päästä risteykseen. sen sijaan pyörivä näyttää olevan epäjohdonmukainen muotoilu, joka sallii suurnopeusliikenteen. nopeasti merkintä liikennettä myös kaventaa mikä johtaa vakaviin nopea onnettomuuksia.Vuonna liikenneympyrät, siellä on mitä soittaa leimahtaa suunnitteluun. Tämä mahdollistaa parannetun liikenteen kapasiteettia risteyksessä. Kun leimahtaa, risteävän kaduilla ei tarvitse olla laaja, mikä säästää hallitus 's tarve lisää maata ja rahaa. Huonon merkinnän liikenteen ehto Rotary, loppuloivennuksen voi olla hyödytön tällaisessa risteyksessä. Siten Rotary täytyy on laajempi katuja-piirien välillä, joka on todella ylimääräistä takaisku sekä maalla että rahaa.

Yhteenveto:

1. Liikenneympyrät ovat moderneja ja tehokkaita kuin Rotary.
2. ruuhkissa on yleisempää pyörivässä tyyliin pyöreä risteyksessä.
3. Rotary on suurempi pyöreä risteyksissä ja tarjota enää kudonta matkoja.
4. On vähemmän onnettomuuksia (alempi kaatua hinnat) tapahtuu liikenneympyrästä risteyksissä kuin Rotary.