Ero Crossover ja SUVCrossover vs SUV

Matkalla epätasaisessa maastossa on aina rullatessa autoja. Neuvotella tämän tyyppisen maastossa, jossa on huonosti ajoneuvon kutsuu katastrofeja ja haittoja. Kuitenkin ajoneuvotyypin tehdään ajettaessa tai maastossa; tämäntyyppisten ajoneuvojen kutsutaan maastoajoneuvo. Maastoajoneuvot pystyvät ulosajon päällystettyjä tai soraa pinnoille. Nämä ajoneuvot ovat erotettavissa muista saamalla syvät ja avoimet pinnat, sekä ottaa joustavan jousitus, ja jotkut tämän tyypin käytetään telaketjuilla. Yksi yleisimpiä käyttötarkoituksia tämäntyyppisen ajoneuvon sightseeing alueilla, jotka ovat kaukana jalkakäytävällä. Koska nämä ajoneuvot on korkea puhdistuma ja pitoa, he voivat saada polkuja karkea ja heikko pito pinnoille kuten polkuja, metsäteitä, ja dyynejä.

Yksi ensimmäisistä ja maastoautot tuli ajatus ranskalainen pioneeritoiminta nimeltään Adolphe Kgresse työskennellessään Nikolai II Venäjän. Kgresse suunniteltu kuminen telaketju jonka hän nimetty Kgresse radalla. Rata käyttää joustavaa hihnaa, joka voidaan asentaa tavanomaiseen auto ja muuttaa sen puolitelavaunu joka tekee ajoneuvo sujuvuutta epätasaisella ja pehmeällä alustalla. Vuonna 1917 Venäjän vallankumouksen jälkeen, Kgresse palasi Ranskaan, jossa järjestelmä hän suunnitteli käytettiin Citro? N autoja sekä off-road tarkoituksiin ja sotilasajoneuvojen. Osa näistä ajoneuvoista annettiin maitse retkikuntien ne sponsoroi Citro? N, rajan Pohjois-Afrikassa ja Keski-Aasiassa. Seuraavina vuosina, nämä ajoneuvot tehtiin mukavampaa, ja valmistajat lisätty enemmän ylellisyys niihin. Nämä ajoneuvot kehittyi nopeasti katumaasturit, jälkeläiset sekä kaupalliset ja sotilasajoneuvojen, kuten toisen maailmansodan Jeep ja Land Rover. Ne edelleen kehittyi Crossover ajoneuvoa, joka uhraa hyödyllisyys ja off-road-ominaisuudet vastineeksi paremmin tiellä suorituskykyä ja ylellisyyttä.

SUV, tai Sport Utility Vehicle, on rakennettu valoa kuorma-auton alustalle. Nämä ajoneuvot usein tulevat varustettu neliveto jotka mahdollistavat kaikki neljä pyörää ajoneuvon vastaanottamaan vääntömomentin moottorin samanaikaisesti mikä antaa paremman valvonnan sekä tiellä ja maastossa käyttötarkoituksia. Tämä kuvastaa myös sen kykyä käyttää kuin maastoajoneuvo. Mutta eivät kaikki neliveto ajoneuvoja pidetään SUV. Tietyt katumaasturit on vetokyky avopakettiautoista, ja jotkut niistä ovat matkustajakapasiteetti piirteitä minibussilla tai sedan. On myös joitakin katumaasturit jota voidaan pitää kevyt kuorma samaa auto alustan pickup kuorma. Katumaasturit ovat luonteeltaan joilla on korkea maavara, on pystyssä, joilla on boxy runko, ja korkea hip-pisteen.Uudempi Crossover ajoneuvo on rakennettu auton alustan ja yhdistää joitakin ominaisuuksia SUV. Näitä suunnittelun ominaisuuksia ovat pitkä sisätilojen pakkaus, korkea hip-pisteen, korkea maavara, tai neliveto ominaisuus. Se sisältää myös muita ominaisuuksia matkustajan ajoneuvon alustan, riippumaton takajousitus, paremmin tiellä käsittelyä, ja paremman polttoainetalouden. Tämäntyyppiset ajoneuvoja vain valo off-road-ominaisuudet, koska muutoksen suunnitteluun.

Yhteenveto:

1. Maastoajoneuvot käytetään neuvottelemaan karkeampi maastossa ja on suunnitellut ranskalainen pioneeritoiminta nimetty 2. Adolphe Kgresse. Aluevaltaus tämäntyyppisten ajoneuvojen on SUV, joka on vielä mahdollisuus mennä off-road mutta tarjoaa enemmän ylellisyys.