Ero Suzuki QuadSport ja QuadrunnerSuzuki QuadSport vs Quadrunner

QuadSport ja Quadrunner ovat kaksi eri mallia mönkijät käyttöön yrityksen Suzuki. 'ATV' tarkoittaa 'mönkijällä.' Sitä kutsutaan myös quad ja mönkijä. Riippuen pyörien lukumäärä ajoneuvossa on, niitä myös kutsutaan kolme moottoripyöräilijöitä tai neljä moottoripyöräilijöitä. Mönkijät ovat ajoneuvoja, jotka kykenevät matkustavat maastoissa jossa useimmat ajoneuvot voivat 't matkustaa. Ajoneuvo on yleensä hoitaa yksi ratsastaja vaikka monet yritykset ovat tekemässä mönkijät kahdelle matkustajalle myös. Se on matalapainerenkaat ja on ohjaustanko ohjaamiseksi ja ohjauksen. Yhdysvalloissa nämä ajoneuvot eivät ole katulaillinen.

Maastoajoneuvojen jaetaan kahteen ryhmään, urheilu- ja hyödyllisyysmallit. Joka vuosi jotain uutta kehitetään. Vaikka ajoneuvot, joissa on kuusi pyörää otetaan käyttöön. Urheilu malleissa on nopea kiihtyvyys; ne ovat kevyitä ja pieniä ja kaksi neliveto. Niissä on yleensä manuaalivaihteistoihin ja voi olla nopeudet jopa lähes 80mph. Hyödyllisyysmallit joita käytetään maanviljelijöiden jne ovat neliveto ja ovat kooltaan suurempi siirtonopeus enintään 70mph. Niiden mallit ovat kiinnitetty telineitä, joihin pienet kuormia voidaan kuljettaa. Ne voivat jopa vetää pienikokoisen perävaunuihin.

Maastoajoneuvojen otettiin ensimmäisen kerran käyttöön 1970-luvulla. Sen jälkeen, useita eri versioita on otettu käyttöön. Suzuki oli ensimmäinen käyttöön nelipyöräisiä mönkijät. Quadrunner LT125 oli ensimmäinen nelipyöräinen malli kehitettiin vuonna 1982. Se oli matkailuauto ja tarkoitettu aloittelijoille. Quadrunner on sittemmin kehitetty ja otettu käyttöön monia erilaisia ​​malleja, kuten LT50 mini nelipyöräinen Quadrunner, LT80 joka myytiin välillä 1987-2006, ja Quadrunner LT160 ja LT250. Quadrunners oli hyvin vähän tai ei lainkaan jousitus; he olivat pieniä ja oli automaattivaihteistot. Heillä oli kaasusäiliöt istuimen alta ja telineet kuin ne olivat maatilan ystävällinen. Quadrunners oli akselin asemat, ja moottorit olivat yhtä hyviä kuin urheilu Mönkijät.QuadSport oli urheilu malli, joka oli käsikäyttöinen kytkin. Oli monia QuadSport malleja kuten QuadSport LT80, QuadSport LT230, QuadSport Z400 jne QuadSport malleissa on nopeampi kiihtyvyys, ovat pienempiä, kevyempiä, ja käytetään urheilu kuten kilpa.

Yhteenveto:

1. QuadSports ja Quadrunners ovat kaksi eri sarjaa ATV kehitettyihin ja käyttöön Suzuki. Ne ovat molemmat nelipyöräinen asemia vaan käytetään eri tarkoituksiin.
2. QuadSports käytetään urheilu- ja Quadrunners ovat hyötyajoneuvojen ja käytettyjen tilojen jne
3. QuadSports on manuaalinen kytkimiä, ovat kevyempiä, pienempiä, ja on nopeampi kiihtyvyys; Quadrunners ovat suurempia, raskaampia, tarkoitettu kuljettaa pieniä kuormia, ja niissä on telineet ja ovat automaattivaihteistoissa eikä kytkimiä.