Ero Mini Cooper ja Mini OneMini Cooper vs Mini One

Mini Cooper on erittäin suosittu auto, joka tulee vastaavasti korkeampi hinta. Keinona houkutella asiakkaita maailmaan Mini autoja, Mini esitteli lähtötasona Mini One. Suurin ero Cooper ja Yksi on suorituskyky. Cooper on tehokkaampi 1. 6L moottori, joka työntää 122 hevosvoimaa, kun taas lähes identtisiä 1. 6L moottori Yksi voi johtaa ainoastaan ​​98 hevosvoimaa. Cooper on myös suurempi vääntömomentti 160Nm at 4250rpm verrattuna 153Nm at 3000rpm One.

Mitä tämä esitys muuntuu todellisessa maailmassa on ero huippunopeutta ja kiihtyvyyttä. Cooper on nopeammin 10mph klo 126mph One 's 116mph huippunopeus. Cooperin myös Ajaa enemmän kuin toinen sen 0 60mph aikaan. One kestää noin 10,5 sekuntia, kun taas Cooper voi tehdä samoin 9.1 sekunnissa. Näitä erot eivät ole havaittavissa, kun sitä käytetään tavalliset ihmiset, mutta alle käsissä kokenut kilpa-ajaja, One doesnt 't seistä mahdollisuus vastaan ​​Cooper.

Kun se tulee leikata vaihtoehtoja, Cooper on myös korkeampi vaihtoehtoja. Asiat kuten kromi grillit ja muita asioita, jotka ovat valinnaisia ​​Mini One jo vakiona Mini Cooper. Monia etuja Mini Cooper lisätä enintään yksi asia; hinta. Mini Cooper on kalliimpaa, että Mini One. Tarkka hintaero vaihtelee tarkka malli, mutta tyypillinen ero on noin 1000 tai $ 1600.Lopulta valita Mini Cooper ja Mini One kuihtuu, haluatko hintaa tai suorituskykyä. Mini One on hyvä johdatus Minis kun Cooper on kehittyneempi laite niille, jotka haluavat hieman enemmän kuin mitä Mini One voi tarjota.

Yhteenveto:

Cooper on tehokkaampi moottori kuin yksi.
Cooper on enemmän vääntöä kuin yksi.
Cooper on nopeampi ja on enemmän kiihtyvyys kuin yksi.
Cooper on parempi leikata vaihtoehtoja kuin yksi.