Ero Subaru Legacy ja Honda AccordHonda Accord vs. Subaru Legacy

Jotkut saattavat ajatella, että japanilaiset autot ovat yksinkertaisesti klooneja, riippumatta siitä mitä rintanappi nämä ajoneuvot päällään C Honda, Toyota tai Nissan ovat mitä tulee mieleen C mutta on yksi japanilainen autonvalmistaja, Subaru on tarkka, joka pyytää lupaa poiketa, ja on etääntynyt muuten valtavirran valinnan olemalla perinteisesti ainutlaatuinen siinä mielessä, että ne tarjoavat kaikki pyörät voimansiirto ajoneuvonsa sekä nyrkkeilijä moottorin konepelti.

Mutta onko tämä ajoneuvo mitään hyvää? Tähän kysymykseen vastataan vertaamalla Subaru 's suosittu Legacy mallia monivuotinen' Car of the Year 'palkinnon voittaja, Honda Accord. Tämä on vain sopivaa, koska molemmat kuuluvat samaan ryhmään, ja yksi on' kukkulan kuningas ' , kun taas toinen on haastaja valtaistuimelle.

Kiinnitämme erityistä huomiota lähtötasona pintamateriaaleiksi molempien merkkien, aloittaen Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4, pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Suhteen massassa Accord LX on melko hieman leikata at 3230 lbs., Jolloin sen säästäväinen moottori hyvän polttoainetalouden rating 25 mailia per gallona. Accord 'painon tukevat 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 kaikki kauden renkaat.

Accord on tarjolla kolmessa eri viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä, mutta lähtötasona LX on tarpeeksi hyvä omasta, alkaen $ 21.765.Siirrymme Legacy, joka on Subaru 's pisimmän nimikilven pelkästään Yhdysvalloissa. Viiden sukupolvea, sen kuva on täysin uudistettu täysin uusilla tyyli, laajentuneen mitat sekä sen vaunu verhoiluun lopetettiin. Siksi Subaru Legacy on nyt vain esitetään keskikokoinen perhe sedan, joka on saatavana 8 viimeistelytasot, jotka ovat seuraavat: 2. 5i, 2. 5i Premium, 2. 5i Limited, 2. 5GT Premium, 2. 5GT Limited, 3. 6R, 3. 6R Premium ja huippuluokan C 3. 6R Limited.

Älä ota huomata, että numerot vastaa kutakin Subaru Legacy trimmaustason, ovat tunniste voimalaitteiston istutettu konepellin alle, jolloin se on helppo ostajille, minkä moottorin tarpeitaan. Kuitenkin pohja Legacy 2. 5i malli saattaa jo olla riittävä useimpiin, koska se on varustettu kykenee 2. 5 litran horisontaalisesti vastustaa nelisylinterinen moottori (alias Boxer), joka tuottaa 170-hevosvoimaa 5600rpm. Se saavutetaan polttoaineen hyötysuhde 22mpg huolimatta kaatopaikalle asteikot 3270lbs. A 6-vaihteinen käsivaihteisto ylikierroksilla vaihteisto on vakiona, vaikka vaihteleva nopeus automaattivaihteisto ylivaihteella on lisävaruste, vaikkakin lisätty maksu.

Legacy 2. 5i tulee myös hyvin varustettu ilmastointi, kallistetussa teleskooppitoiminto ohjauspyörä, sähköinen seisontajarru, ja CD stereo kanssa Lisäaudioliiton. Vakio turvaominaisuuksia ABS hätäjarrutehostin on tuuletettu levyjarrut, etu- ja sivuturvatyynyt, ja 4-veto järjestelmä turpea 225/60 kokoinen renkaita, kääritään 16 tuuman vanteet.