Ero CJ5 ja CJ7CJ5 vs CJ7

On ollut paljon spekulaatiota kaikkialla Internetissä, kun se tulee määriteltäessä eroa CJ5 ja CJ7. Osa eroista päätyä enemmän henkilökohtaisen mielipiteen, kuten, että toinen on 'parempi'. Nämä lausunnot ovat todella yrittävät viitata vakautta, voimaa, ajaa tuntuu, ja muut käytännön sovelluksiin.

CJ7 on, itse asiassa, suurempi kuin CJ5. Lyhyempi CJ5 oli jopa laajennettiin kerralla kasvanut akseliväli noin 2 ?? tuumaa, vuonna 1972. Tämä tuo akselivälin mittauksen CJ5 83 ?? tuumaa.

CJ5 oli myös koskaan todella valmistettu auto lähetyksen, mutta tuli kroonisesti vakiona käsivaihteistolla. On kuitenkin mahdollista löytää kotiin työstettävä malleja, jotka ovat swopped heidän käsivaihteisto automaattinen. Se on vielä melko vaikea löytää mitään näistä markkinoilla. Jos tarvitset automaattisen, te 'menossa löytää enemmän menestystä CJ7.

Vuonna 1983 CJ7 päivitettiin sisällyttää widetrac akselit, vaihtoehto, joka ei koskaan asettanut saataville sen pienemmän vastine. Näin voit helposti selvittää, että on niin paljon eroa kuin 10 tuumaa välillä CJ5 ja CJ7.

Kaikki CJS sitoo lopulta ruostetta, vaikka jotkut väittävät, että 7 doesnt 't ruostetta niin nopeasti kuin 5, on olemassa monia vaihtelevia tekijöitä, jotka voivat tehdä sen tosi tai epätosi. Kun amme lopulta alkaa periksi pahuuden ruoste, monet CJ harrastajat eivät vaivaudu kanssa korvaa koko paketti, mutta vain korvaaminen ammeeseen. Koska CJ7 on helpompi löytää ja helpompi vaihtokauppa, monet ovat siirtyneet kohti 7, pitää se loputtomiin.

CJ5 on myös luontaisesti pienempi aukko oven, ja vähemmän yleistä säilytystilaa. Tämä ero doesnt 't välttämättä tee 7 parempi vaihtoehto, se on vain riippuvainen, mitä todella haluavat kehon ja sen kykyjä.Suurimmaksi osaksi, sinun 'll voi luottaa ero mittaukset edellyttäen, vaikka on aina poikkeuksia löytyy markkinoilta. CJ5 tarjoaa akselivälin 83 tuumaa, pituus 139 tuumaa, ja leveys 69 tuumaa. CJ 7 yleensä oltava sellaisen akselivälin 93 tuumaa, pituus ja leveys 149 tuumaa ja 69 tuumaa vastaavasti ja suurempaa suosiota tänään 's markkinoilla.

Yhteenveto:

1. CJ7 on suurempi yleistä.

2. CJ7 on helpompi löytää markkinoilta.

3. CJ7 tarjoaa manuaalinen ja automaattinen lähetykset.