Ero Hyundai Sonata ja Honda AccordHonda Accord vs. Hyundai Sonata

On ollut niin paljon etenemistä maailmassa autotekniikan, että ei ole ollut peräkkäistä 'lauman johtaja' hyvin pitkän aikaa, ja tämä on ilmeistä keskisuurissa sedan markkinoilla, jota pidetään perhe sedan segmentillä. Vuosikymmeniä, vain yksi nimi on lording yli luokkansa, ja se on Honda Accord. Pretenders ja kilpailijat ovat tulleet ja menneet, mutta Honda Accord jatkaa silti nostaa rimaa. Tällä kertaa me katsomaan jos kuohuva Hyundai Sonata voi pysyä lauman johtaja. Koska asia reilun pelin, me kurkistaa kunkin auton 's lähtötason malleja.

Aloitamme perusmalli, Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Perusmalli, Hyundai Sonata, toisaalta alkaa vain $ 18.700, ja tätä, saat ajoneuvon hyvä arvo. Standardi 2. 4L inline-4, 16-venttiilinen moottori, valtuuksia auto, joka antaa ulos vaatimaton 175hp 6000 rpm. Kaksikymmentä viisi mailia per gallona on polttoainetehokkuuden valmiudet tämän mallin, ja 5-vaihteinen manuaalivaihteisto ylikierroksilla on vakio, vaikka on olemassa mahdollisuus valita 5-nopeuksinen automaattivaihteisto kanssa ylikierroksilla.

Molemmat autot tarjoavat 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut. Molemmat ovat etuvetoinen, jossa 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 Kitkarenkaat. Suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs., Verrattuna Sonata, joka painaa 3292 kiloa. kanssa käsivaihteisto, ja topit ulos 3327 lbs. jos valita automaattivaihteiston.On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Sonata, toisaalta, on saatavana 5 vanteet, johon kuuluu emäksinen GLS, SE ja SE V6, ja Limited ja Limited V6, joka käytännössä tarjoavat kaikki mukavuudet sen vastine täällä on tarjota, vieläkin vähemmän hintalappu. Ottaa tästä tietoisena, tekee valita paras arvostetaan auto hieman päänsärkyä, joten anna 's kapea kaikki alas vain yksi kysymys. Mukavuudet syrjään, mitä yksi on, että toinen ei? Vastaus: Honda Accord on suuri maine.