Ero Dyna ja SoftailDyna vs Softail

Antiikin mies käveli tai ratsastivat eläimiä kuten hevosia, lehmiä, norsuja, ja aasit jotta mennä muualle. Aikanaan hän oppi rakentaa mekaanisia kuljetustavat kuten laivat, autot, lentokoneet, junat, ja moottoripyöriä.
Moottoripyörät kutsutaan myös moottoripyöriä, polkupyöriä tai sykliä. Ne ovat kaksipyöräinen moottoriajoneuvot, jotka soveltuvat navigointiin ruuhkainen liikenne ja kilpa. Ne ovat yleisimpiä ajoneuvoja, joita käytetään useimmat ihmiset, koska niiden edullisuutta.
Yksi suosituimmista valmistajat moottoripyörien on Harley-Davidson tai Harley. Se perustettiin jo 20-luvulla ja on selvinnyt Great Depression ja tiukkaa kilpailua muiden moottoripyöräteollisuus.
Se on tunnettu sen raskaansarjan moottoripyörien erottuva malleja ja räätälöintiä. Se tarjoaa useita kauniita klassisia malleja, kuten:

Sportster jotka tuotetaan vuodesta 1957 ja saavat virtansa V-twin moottorit, viisi nopeutta, kumi eristys kiinnikkeet vähentää tärinää, ja hydraulinen iskunvaimennin molempiin pyöriin.
V-Twin Racing Street Custom (VRSC), joka on risteilijä moottoripyörä tuotettu vuodesta 2001; on 60 asteen V-twin moottori polttoainesäiliön alapuolella istuimen sijaan edessä.
Touring joka koostuu kolmesta mallista useita ominaisuuksia, kuten: vakionopeussäädin, lukkiutumattomat jarrut, ja stereoissa.
Custom Vehicle Operations (CVO), joka on polttoaineen ruiskutuksella 1800cc Screamin 'Eagle Twin Cam 110 moottoria.
Trike joka on kolmipyöräinen moottoripyörä.
Dyna joka saa virtansa Eagle V-twin moottori, on itsesäätyvä raskaiden kytkin, kuusivaihteinen risteilijä ajovoimansiirto, 16 tuuman Fang Pyörien valettu alumiinista, ja palkkio suspensiot.
Softail jossa on jousia tai iskunvaimentimet sen takajousitus, joka on piilotettu sen alla. Se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1984. Se käyttää Vastapainotrukit Twin Cam moottori version sijasta tavallisen version käytetty Dyna malleissa.Vaikka sekä Dyna ja Softail ovat suuria polkupyörää ajaa ja on paljon lisävarusteita saatavilla, Softail on enemmän. Dyna myös kumi asentaa moottori, ja iskunvaimentimet altistuvat toisin kuin Softail. Dyna on tasapainoisempi ja on paras tekemään kulmat ja ohjauksen liikenteessä. Se on myös parhaiten ajettaessa kaksi ihmistä ylös kun Softail on paras vain yhden ratsastaja tai kevyempi kuorma. Lisäksi se maksaa vähemmän kuin Softail. Minkä mallin yksi valitsee ostaa, molemmat pyörät ovat nopeita, tehokkaita, ja hauskaa ajaa.
Yhteenveto:

1. Dyna on Harley-Davidson moottoripyörä, joka saa virtansa Eagle V-twin moottori, kun Softail on Harley-2. Davidson moottoripyörä joka saa virtansa vastapainotrukki Twin Cam moottori.
3. Dyna käsittelee kulmat paremmin kuin Softail.
4. iskunvaimentimet on Dyna altistuvat samalla iskunvaimentimet on Softail ovat piilossa.
5. Dyna soveltuu hyvin ratsastaa kaksi ihmistä, kun Softail ei ole.
6. Softail on kalliimpaa kuin Dyna.