Ero Honda Accord ja Skoda SuperbHonda Accord vs. Skoda Superb

Vuonna autoteollisuuden maailma, loistava markkinointistrategia ja erinomainen autotekniikan on mitä tekee tuotenimillä huipulle kasa, riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni on autoyhtiön. Tämä on niin ilmeistä jyrkästi kiistetty keskikokoisten sedan markkinoilla, jossa on yksinkertaisesti niin paljon teeskentelijöitä, kilpailijat, ja kuka-on-te 's gunning median ja markkinoiden huomion. Jotkut onnistuvat, useimmat muut epäonnistuvat.

Joten, mitä luulet tapahtuu kun virtuaalinen tuntematon, kuten Skoda Superb, menee vastaan ​​tunnettu tuotemerkki, kuten Honda Accord? Tuleeko järkyttynyt altavastaaja? No, 's selvittää sen yllyttämällä kukin merkki' s lähtötasona malleja toisiaan vastaan.

Let 's aloittaa Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4 moottori astutettu 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona , sekä kaupunki- ja maantieajossa. The Accord tarjoaa myös 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, ensisijaisena vakio turvallisuustekijä. mitattuna omapainoa, Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230lbs. tukemana 16- tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 kitkarenkaat. Kaikki tämä, ja hieman enemmän, voit saada alkaen $ 21.765.

Samaan aikaan Skoda Superb alkaa noin $ 25.708, enemmän tai vähemmän riippuen nykyisestä kurssierot. Tähän hintaan saat säästäväinen 1. 4L inline-4 moottori, joka voi mennä 27 mailia gallonaa polttoainetta. Se on kuitenkin melko heikko teho, vain 125hp 5000rpm, toimitetaan etupyörät jonka 6-vaihteinen käsivaihteisto. Solid levyjarrut kaikissa neljässä kulmat ovat vakiona, samoin kuin anti-jarruilla, ja rasva 205/55 kokoinen renkaat 16 tuuman vanteet, pitää 3267lbs. runko Superb asfaltilla.On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Skoda Superb, toisaalta, on kaksi korimallit saatavilla vaunun ja sedan, ja neljä erilaista viimeistelytasot, jotka ovat: pohja S, päivitetty SE, koristeelliset Elegance-sarjan, ja ultra-säästäväinen Greenline. Siellä 's myös kymmenkunta moottori kokoonpanoissa valita kullekin verhoiluun tasolla, joissa on yhteensä viisi bensiinimoottoreissa, alkaen 1. 4L inline-4 ylös-end 3. 5L V6, ja toiset seitsemän 2. 0L turbodieselmoottorit, vaihtelevalla hevosvoimaa. Greenline trim on vain yksi moottori, joka on säästäväinen 1. 9L TDI, joka voi saavuttaa jopa 55 4mpg.