Ero Civic ja BMWCivic vs. BMW

Vertaamalla Civic ja BMW on kuin kertoa eroa Express Music ja Samsung. Tässä esimerkissä Express Music on vain tarkempi linja matkapuhelimia Nokia, kun taas Samsung on yritys sinänsä joka valmistaa erilaisia ​​suorittavan omat puhelimissa. Siten yhteiskuntaoppi ovat tarkempia rivi autoja, kun taas BMW on isompi kokonaisuus, koska se on täysimittainen yhtiö.

Kuten mainittiin, Civic on vain yksi rivi nykyaikaisen kompakti autoja tuonut kuluttajille suosittu Japani-pohjainen auto yhtiö, nimeltään Honda. Tähän mennessä on jo monia päivityksiä ja tarkistuksia Honda Civic. Se on yksi uraauurtava auton linjat ovat tehneet jälkensä Amerikan markkinoilla, ja tämä on erityisen vaikuttavaa, koska se on peräisin Aasian automaker.

Tämä erityinen rivi autoja tunkeutui maailmanmarkkinoille, erityisesti Pohjois-Amerikassa vuoden aikana 1972 Honda Civic nöyrästi aloitti tyylikäs coupe, sitten myöhemmin uudistunut osaksi viistoperä versio. Kuitenkin moderni Honda Civic autot ovat täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin kilpailukykyisiä muiden tehokkaimmista riviä autoja muista iso autovalmistajista.

Nykyään jotkut sen uusimmat mallit '' Civic Type-R, sekä, Civic Si C on varmuudella huomautti yhtenä tehokkaimmat urheilullinen kompakti autoja uuden sukupolven. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Honda Civic on tullut johtava auton linja, myynnin Kanadassa, yli kymmenen vuotta jo.

Toisaalta kolikon, BMW (täysin tunnettu Baverische Motoren Werke AG) on saksalainen autonvalmistaja, joka myös uskaltautuu useita rivejä autojen ja moottoripyörien, ja on mukana tuotannon moottoriajoneuvojen moottoreita. Se on erittäin suuri maailmanlaajuinen yritys, joka on joitakin suosittu tytäryhtiöitä, kuten Rolls Royce Motors. Nimi BMW on tunnettu kaikkialla maailmassa. Tämä automerkin onnistunut tekemään nimeä itselleen väittämällä otsikko yhtenä parhaista autovalmistajista luksusautojen. Mitä historiassa, BMW on hyvin rikas kirjaa, koska se on toiminut vuodesta 1916, kauan ennen ensimmäistä maailmansotaa.Yhteenveto:

1. Civic on tarkempi jono autoja verrata laajempaan tai suurempi BMW Company.

2. Civic on tuote, Honda auton yritys, joka perustuu Japanissa, kun taas BMW luotiin alun Saksassa.