Ero BHP ja PSBHP vs PS

On olemassa useita tapoja mitata voima, joka voidaan muodostaa mekaaninen laite, kuten auto. Suosituin on jarru hevosvoimaa tai BHP, mikä on mittausmenetelmä ajoneuvoja ilman rasituksesta lisättyä liittämällä laitteet, kuten vaihdelaatikon ja siirtoverkon. Vertailun PS on yksikkö vallan saksaksi. Vaikka PS on erittäin suosittu Saksassa ja Euroopassa, se on harvoin missään muualla.

On olemassa useita tapoja saada jarru hevosvoimaa moottorin käyttämällä useita laitteita, kuten De Prony jarru. Mutta nyt yleisin tapa mitata jarrun hevosvoimaa ajoneuvon on käytön dynamometriin. Dynamometriin on tarkempi ja sen automatisoitu ominaisuus tekee siitä paljon helpompaa yksi mittaus.

On syytä huomata, että hevosvoimaa ja PS eivät välttämättä ole identtisiä, kun se tulee arvot on ristiriita arvon kunkin yksikön. Yksi hevosvoimaa on sama kuin 746 wattia, kun taas yksi PS on vain 735 wattia. Kun vertaa PS BHP, saat kerrointa noin 0,98

BHP on yhä suositumpi ympäri maailmaa, kun alamme sopeutua standardiyksikkökustannuksiin mitata asioita. Vaikka PS on vielä hieman suosittu tietyillä alueilla Euroopassa, se ei ole enää lakisääteistä yksikön ja suurelta osin katsotaan vanhentuneiksi. Vaikka harkitaan vanhentunut, sitä käytetään edelleen mainonnan monet ihmiset ovat yhä tuttu termi.

Ei ole väliä mitä laitetta käytetään mittaamaan teho ajoneuvon, se olisi silti antaa riittävä käsityksen suorituskykyä mainitun ajoneuvon. Useimmissa tapauksissa, sinun ei tarvitse huolehtia itse paljon kuin olet luultavasti saada arvot yksiköiden tuttu. Jos olet vieraassa paikassa ja laitetta käytetään ei ole yksi olet perehtynyt, sinun pitäisi vain pitää mielessä, että sinun tarvitsee vain kertoa PS arvon 0,98 saada BHP tai jakaa BHP 0,98 saada PS arvo .Yhteenveto:

1. BHP on tapa mitata mekaanisen tehon, kun PS on vakioyksikkö mekaanista tehoa Saksassa

2. Yksi yksikkö PS vastaa 0,98 hevosvoimaa