Ero meri- ja ilmavoimien pilotitNavy vs Air Force Pilots

Merivoimien ja ilmavoimien ovat molempien asepalveluksen jotka työllistävät luotsien tai ilmailijoilta varten niiden tehtäviä ja toimeksiantoja.

Laivaston lentäjät ja ilmavoimien lentäjien on samanlaiset lentokoulutuksen ja vastaavia tehtäviä. Molemmat lentäjät sotilaskäytössä palvelut usein harjoittelevat yhdessä ja lentää vastaavien ilma. Meri- ja ilmavoimien tehtävät ovat yleensä eri tarkoituksiin, kuten torjua, antenni tankkaus, tiedustelu, ja liikenne (luokiteltu henkilöstö ja / tai laitteet).

Vaikka molemmat palvelut tuntevat paljon ilma-pilottien jokainen palvelu itse käyttää eri konetyyppiä. Ilmavoimat käyttää erilaisia ​​keskisuurten ja suurten yritysten ilma-, joita tavallisesti käytetään liikenteessä tehtäviin. Toisaalta, laivaston lentäjät käyttää kevyempiä ja pienempiä lentokoneita.

On myös eroa, jossa pilotit perustuvat. Air Force lentäjät yleensä pysyä Air Force Base sijaitsee erityinen varatun maa. Samaan aikaan laivaston pilotit perustuvat usein kantajia, jotka ovat suuria aluksia, miehitetty sotilashenkilöiden ja varustettu sekä sotilas- aseiden ja ilma. Molemmat pilotit on voitava nousta ja laskeutua klo niiden emäkset.

Luonne 'kotipesä' on myös ero kaksi ohjaajaa. Kiitorata lentotukikohdan eroaa operaattorin 's kiitorata. Jälkimmäinen' s kiitorata on pienempi ja usein liikkuva. Tämä lisää vaikeutta tekee lentoonlähdön tai laskun vuoksi. Päinvastoin, lentotukikohdan kiitotien on leveämpi ja pysyy paikallaan lentoonlähtö tai lasku.Merivoimat pilotit ovat usein nopeampia kun se tulee vastata tai tehdä tehtäviä. Harjoittaja, jossa ilma ja lentäjät perustuvat, voi leikata matka ja aika matkustaa tietyssä paikassa.

Lentäjät ovat myös erottuvat 'siivet' ne kuluvat niin merkit. Naval ilmailijat voi ansaita ja pukeutuvat 'kulta siivet', ja he voivat lentää laivaston, merijalkaväen ja Coast Guard. Samalla tavalla, 'hopea siivet' on varattu ilmavoimien lentäjät.

Suunnittelu Jokaisen siiven rintanappi on myös erilainen. 'Gold siivet' on lisätty pieni kilpi, joka on liitetty suuri ankkuri. 'Silver siivet' urheilu vain suuri kilpi sen suunnitteluun.

Yhteenveto:

1. meri- ja ilmavoimien oksat armeija on omat roster pilotteja, jotka tilattu purjehtii tehtäviä ja toimeksiantoja. Koulutuksen sekä merivoimien lentäjien ja ilmavoimien lentäjien on suunnilleen sama. On aikoja, jolloin lentäjät molempien harjoitella yhdessä.
2. Suurin ero kahdenlaisia ​​lentäjien on heidän haara asepalveluksen. Air Force lentäjät sitovat Air Force sääntöjä samalla tavalla laivaston lentäjät ovat vastuussa laivaston määräyksiä.
3. Toinen ero on ilma-aluksen koosta. Navy lentäjät käyttää pienempiä lentokoneita samalla niiden Air Force kollegansa ovat tottuneet käsittelemään suurempia ja suurempia lentokoneita. Syynä ero on emästen laadun suhteen. Toinen syy on sen tyyppinen operaation ja toimeksiantoja mukana.
4. laivaston lentäjä 's kotipesä on lentotukialus. Kiitotien harjoittaja on yleensä liikkeessä ja on pienempi verrattuna lentotukikohdan' s kiitotien. Toisaalta, lentotukikohdan on kotipesä ilmavoimien lentäjä. Kiitotie on paljon laajempi ja doesnt 't liikkua.
5. Suurin osa ajasta laivaston pilotit ovat paljon lähempänä tavoitteensa sijainti, koska kantaja voi vähentää matkan päässä. Air Force lentäjät täytyy ottaa pois ilmasta pohja ja matkustaa pidemmän matkan.