Ero Yaw ja PitchYaw vs Pitch

'Yaw' ja 'pitch' ovat kaksi termiä, jotka liittyvät ja kuvaavat akselit ja liikkumista ajoneuvon tai muita esineitä, kuten tuuliturbiinien ja muiden soveltuvien kohteita. Kyseiset ajoneuvot yleensä liity ilma. Nämä ehdot yhdessä kolmatta akselia, edustaa lennon dynamiikkaa kannalta akselit ja liikkeiden lentokoneessa.

Sen lisäksi nämä kaksi akselia, on kolmas termi ja akseli kutsutaan roll. 'Roll' on myös läsnä lisäyksenä kaksi kriittistä lennon dynamiikkaa ja parametrit. Se edustaa pituutta akselilla. Se voidaan sekoittaa yaw tai pystyakselin vuoksi joitakin yhtäläisyyksiä. Nämä kolme lohkoa pidetään pääasiallisena akselit ja ovat välttämättömiä jäisi lentokoneen.

'Yaw' kutsutaan myös haukottelu akselilla. Se edustaa pystyakselilla. Eli se koskee sivulta-sivuliikkeet. Suunta liikkeen todella vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle sijainnista riippuen ja sijainti ajoneuvon tai esineen.
Toisaalta, 'pitch' edustaa vaaka-akselin, joka ulottuu yhdestä siiven kärjestä vastakkaiseen siiven kärki. Se on lisäksi nimiä kuten vaaka-akseli ja poikittaisakselin. Se merkitsee liikettä ylhäältä alas tai ylös alas.Molemmat akselit ovat peräisin lentokoneen 's keskellä alkuperää ja poikkeaa alkuperää eri suuntiin.
Vuonna edustuksellinen järjestelmä kuin xyz, viipottaa edustaa kirjain z, kun kentällä edustaa kirjain y.
Vaikka yaw on kohtisuorassa rungon siivet, pituuskallistusakselin on kohtisuorassa viipottaa akseliin ja samansuuntainen ruumiin siivet.

Ilmassa tai valtion ilma on ilmassa, tietyt osat lentokone tuottaa haukottelu liikettä ja piki liikkeet. Hissejä (osa takapuolen tasossa, yleensä siipi) tuottavat kentällä liikettä. Toisaalta, kone 's peräsimet tuottaa haukottelu liikettä. Peräsin sijaitsee lentokoneen' takaseinän ja hännässä. Sekä peräsin ja hissi ovat hyvin lähellä toisiaan.

Yhteenveto:
1. Sekä sivuttaiskääntymisen ja piki ovat kaksi kolme peruslennossa dynamiikkaa. Sekä sivuttaiskääntymisen ja piki viittaavat akselit ja hetki lentokoneessa. Lisäksi nämä kaksi termiä ovat kolmannen akselin ympäri, joka on tela. Yaw, piki ja rulla ovat periaatteita akselien lentokoneessa.
2. Yaw kutsutaan myös haukottelu akselilla ja se viittaa pystyakselille samalla kentällä voidaan kutsua vaihtoehtoisilla nimiä kuten vaaka-akseli, vaaka-akseli ja poikittaisakselin. Pystyakseli on olemassa siitä painopisteen ulospäin, kun taas vaaka-akseli on peräisin painopisteen ja ojentaa yhden siiven kärki toiseen.
3. yaw tai haukottelu liike on puolelta toiselle, jotka usein joko vasemmalta oikealle tai taaksepäin on. Toisaalta, piki liike on ylhäältä alas. Sekä piki ja yaw anna kone liikkua omalla suuntiin.
4. Yaw liikettä tai akselin edustaa kirjain z, kun taas kirjain y pituuskallistusakselin tai liikkeessä.
5. Yaw on kohtisuorassa runkoon tai tasossa siipien kun piki on kohtisuorassa suuntapoikkeamaa akseliin. Lisäksi viimeksi mainittu akseli on yhdensuuntainen kehon siivet. Molemmat akselit ovat peräisin painopisteen ilma.