Ero Honda Civic ja SupraHonda Civic vs Supra

Ihmiset, erityisesti miesten keskuudessa, on suuri kiinnostus autoa. Voimme 't syyttää itseämme. Autot ovat aivan uskomattomia luomuksia engineering.

Civic ja Supra kaksi ikonin urheiluautoja. Let 's ottaa tarkemmin näitä kahta mahtava koneita.

Civic on kompakti auto kehitetty ja luotu Honda Motor Company. Se on suosittu rivi autoja tästä japanilainen yritys. Se oli heinäkuussa 1972, jolloin Civic otettiin käyttöön. Tuolloin se oli coupe, jossa on kaksi ovea, joka seurasi välittömästi, kaksi kuukautta myöhemmin, jonka 3-ovinen hatchback.

Ensimmäiset mallit Civic olivat melko perus. Asut olivat mitään erityistä, kuten lämmittimen, AM-radio, 2-speed pyyhkimet, maalattua terästä vanteet, ja vaahdolla täytettyjen muovinen vanteet. Koska aika kului, linja on kehittynyt paljon enemmän hyväpalkkainen auton ylellisiä ja teknisesti kehittyneitä ominaisuuksia. Varhainen mallien ylpeillä maine polttoainetehokkuutta, luotettavuus ja on ympäristöystävällistä. Sen evoluutio synnytti auton valtava urheilullisuutta ja suorituskykyä.

Civic oli älykkäästi uudelleen badged ulkomaan markkinoille. Honda mallit kuten Balladi ja Domani / Acura EL uudelleen badged malleja Civic. Honda näki, että alusta oli tehokas, sekä suunnittelun ja markkinoiden näkökulmasta, ja he tekivät sen perusta muita ajoneuvoja, kuten CR-V kompakti SUV, CR-X Delsol targa avoauto, ja CR-X urheilun kompakti.

Civic on aina ollut suosittu Kanadassa. Se oli kansakunnan 's myydyin auto yksitoista vuotta peräkkäin. Koska sen sanotaan polttoainetehokkuutta, se korvasi Ford F-sarja tulla halutuimmista ajoneuvo Yhdysvalloissa. Oli kuitenkin vain hetken aikaan kun talous oli heikko ja kaasun hinnat olivat kovassa.

Tällä hetkellä Civic on kahdeksan sukupolven, ja on edelleen parantunut perustuu markkinoiden vaatimuksiin.

Supra, toisaalta, oli toinen luominen japanilainen auto yhtiö, mutta tällä kertaa, se oli Toyota Motor Company. Tuotanto Supra alkoi vuonna 1979, ja lopulta päättyi vuonna 2002. Aluksi Toyota Supra oli johdettu Celica, mutta se oli hieman suurempi, sekä pituus ja leveys. Supra oli alle Celica mallia kuin se oli jopa edeltää tätä nimeä. Se oli vuonna 1986, että Supra tuli malli omaa, koska se ei enää ollut Celica-pohjainen. Supra etuliitteestä Celica oli lopulta päättynyt.Sukupolvien Supra autoja kuvataan Mark I, Mark II, ja jopa Mark IV. Lopullinen tuotanto oli vuonna 2002, mutta on huhuttu elvyttäminen Toyota Supra C mahdollisista Mark V. Kaikissa Supra sukupolvien hallussaan inline kuusisylinterinen moottori, ja myös samanlaisia ​​sisätilat. Se oli ennen uuden vuosituhannen (1999), että Supra ei enää myydään Yhdysvalloissa, ja lopulta vuonna 2002, Toyota oli viimein lopettanut tuotannon auton.

Yhteenveto:

1. Civic ja Supra ovat Japani valmistettuja autoja, mutta ne on kehitetty ja valmistettu eri yritykset '' Honda ja Toyota vastaavasti.

2. Civic otettiin käyttöön vuonna 1972, ja seitsemän vuotta myöhemmin, Supra perässä.

3. Supra ensin johdettu toisesta Toyota malli, Celica, ja lopulta tuli erillinen malli omaa.

4. Alkuperäinen Civic auto oli hyvin yksinkertainen. Se kehittynyt hyväpalkkainen auto, josta tuli erittäin suosittu, koska se uudelleen badged, ja tuli alustan pohjan muu yritys malleja.

5. Civic on edelleen tuotannossa, kun taas Supra on vetänyt tulppa vuonna 2002.