Ero Ford Mondeo ja Honda AccordHonda Accord vs. Ford Mondeo

Fordin moottorit ovat olleet autokaupassa jo pitkään, ja he ovat tehneet osansa suuri, ja ei-niin-suuri ajoneuvoja, joissa jotkut jotka ovat maailmanlaajuisesti kuvakkeet. Kuitenkin, kun Japani esitti omia versioitaan mitä auton pitäisi olla, amerikkalaiset yhtäkkiä näki kovan kilpailun, jonka he voinut 't eroon. Nämä ulkomaiset autot olivat paljon halvempia, käytännöllinen, luotettava, ja mikä parasta, taloudellinen.

Yksi näistä japanilaisten autojen, että ylläpidetään linnake Amerikan maaperällä vuosikymmeniä, oli Honda Accord. Hyvin suunniteltu ja esimerkillinen rakentaa laatua, se tuli vertailukohtana auto, varsinkin keskisuurissa sedan luokka. Nyt kun kilpailijat ovat vihdoin alkaneet kiinni, me 'll nähdä, miten Fordin' uusi merkintä, Mondeo sedan, vastaa jopa 'kukkulan kuningas'.

Me alkajaisiksi perusmalli, Honda Accord LX, joka on 2. 4L inline-4-moottori, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm toimitetaan etupyörät. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetaloutta luokituksen 25 mailia per gallona sekä kaupungin ja valtatie ajo, ja vain $ 21.765, et vain saada luotettava auto, mutta käytännöllinen samoin.

Samaan aikaan Ford Mondeo 's hintalappu alkaa $ 28.695, ja edelleen hieman yli $ 30.000 riippuen verhoiluun tasolla, ja perusmallin Edge, saat 2. 0L inline-4 moottori, jossa on 6-vaihteinen manuaali vaihteiston, joka kutsuu ulos 140hv at 4000rpm etupyöriin. Vaikka on alimitoitettu verrattuna Accord LX, kompromissi on, että saat hieman yli 36 mailia jokaisesta gallona polttoainetta että te pumpata säiliöön.Molemmat autot tarjoavat 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, mutta ne eroavat toisistaan ​​massassa koska Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs. Tukemana 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 All- kitkarenkaat, kun Ford Mondeo painaa hieman enemmän 3265lbs., yllään koko 235/45 renkaat 17 tuuman vanteet.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Samaan aikaan Ford Mondeo on saatavana kolme korimallit (sedan, vaunujen ja hatchback), joukko bensiinin ja dieselmoottoreiden, ja jopa 8 vanteet, nimittäin: Edge, Trend, ECOnetic, Ghia, Titanium, Titanium Eco, Titanium ja huippuluokan Titanium. Osa ominaisuuksista löytyy mitään näistä koristeita, joita ei löydy Accord, sisältää seuraavat: Electronic Stability Program (ESP), korkiton tankkaus, Thatcham luokan 1 hälytys, Quickclear lämmitetty tuulilasi, ajovalojen kohteliaisuus viive, Fordin 's Intel ligent Protection System lukien kuljettaja 's polviturvatyyny, ja kehittynyt Bluetooth kanssa äänellä valvontajärjestelmä.