Ero Overdrive ja DriveOverdrive vs Drive

Overdrive ja ajaa liittyy voimansiirto ja voimansiirto auton. Nykypäivän 's autoja, overdrive ja ajaa vaihtoehdot ovat saatavilla sekä manuaalinen ja automaattinen vaihteisto. Yksinkertaisesti sanoen, overdrive voidaan sanoa olevan suurempi vaihteet ja ajaa tarkoittaa pienempää vaihdetta.

Yleensä alkuun GAR kutsutaan ylivaihde. Drive viittaa muiden hammaspyörien, jotka tulevat vain alle vaihdetta. Drive, joka tulee suuri vääntömomentti, voidaan kutsua myös yksi yhteen annos taas overdrive voidaan kutsua 0,66 alkuun yksi suhde. Vaikka ajaa toimii suuremmalla rpm, overdrive toimii alhaisella rpm.

Verrattaessa kehruu pyörät ja moottori, autojen käännä täsmälleen nopeudella kuin moottorin asemat. Toisaalta, pyörät auto kääntyy enemmän kuin kehruu moottorin ylikierroksilla.

Puhuttaessa nopeuden, taajuusmuuttajan tarkoittaa menossa hitaasti jossa sillä ylikierroksilla keinoin menossa suurella nopeudella. Drive tarkoittaa enemmän valtaa ja enemmän kaasua. Toisaalta, overdrive tarkoittaa vähemmän virtaa ja vähemmän kaasua. Puhuttaessa polttoainetalouden, overdrive on lisäetu kuin ajaa. Verrattuna ajaa, Overdrive on hiljaisempi.Matkoilla teillä, se on parempi mennä Overdrive polttoainetalouden ja hiljaisempi ratsastaa. Kuitenkin, jos olet menossa ylös mäkeä tai hinaus jotain, asema on paras vaihtoehto, koska ne käyttävät valtaa vaihdetta. Toisaalta, overdrive ei ole valtaa vaihde.

Kun matkustat kaupunkiin, asema on paras ja kun valtateillä, overdrive on paras vaihtoehto.

Yhteenveto
1. Top gar kutsutaan ylivaihde. Drive viittaa muiden hammaspyörien, jotka tulevat vain alle vaihdetta.
2. Vaikka laite toimii suuremmalla rpm, overdrive toimii alhaisella rpm.
3. Drive tarkoittaa menossa hidasta jossa sillä ylikierroksilla keinoin menossa suurella nopeudella.
4. Drive tarkoittaa enemmän valtaa ja enemmän kaasua. Toisaalta, overdrive tarkoittaa vähemmän virtaa ja vähemmän kaasua.
5. Kun verrataan ajaa, Overdrive on hiljaisempi.
6. Kun matkustat kaupunkiin, asema on paras ja kun moottoriteillä, overdrive on paras vaihtoehto.