Ero AFM ja POHAFM vs POH

AFM sanoista lentokäsikirjan ja POH tarkoittaa pilotit Operating Handbook. Sekä AFM ja POH ovat käsikirjat tai monisteita operointi. Vaikka nämä kaksi pidetään lähes sama tietoja ilma-aluksen 's toimintaa, ne ovat pieni ero niiden välillä.

Sanotaan, että pilotit tukemat Handbook käytettiin lentokoneissa, jotka on valmistettu ennen 1979 POH pääosin kaikki tiedot, jotka valmistaja katsoo tärkeää lentokoneen toiminnan kannalta. Lentokone että kaulitaan jälkeen 1979 alkoi käyttää lentokäsikirjan, jonka katsotaan b standardoitu käsikirja lentotoiminnan.

Sekä Pilots Operating Handbook ja lentokäsikirjan Toiminnallisten rajoitusten ja merkinnät / kilvet varten ilma. Kun lentäjät Operating Handbook kattaa vain tietyn mallin tai tyypin lentokoneen lentokäsikirjan on hyvin erityinen lentokoneeseen. Ei ole tarvetta, että AFM vastaavat ilma se edustaa. Lentäjät Operating Handbook ei voida korvata lentokäsikirjan mutta AFM voidaan käyttää korvikkeena POH.

Toinen asia, joka voidaan huomata, että pilotit Operating Handbook on nykyinen. Voidaan nähdä, että ei ole tarvetta lentokäsikirjan olevan nykyisen ja ei tarvitse sarjoitettava kun pilotit Operating Handbook.

Lentäjät Operating Handbook myös lisätietoa, kuten GPS, STC 's, jotka liittyvät että tarkka N numero.

Nykyään lentokäsikirjan on korvattu pilotit tukemat Handbook lentotoiminnassa.

Yhteenveto1. AFM sanoista lentokäsikirjan ja POH tarkoittaa pilotit Operating Handbook.

2. Kun Pilots Operating Handbook kattaa vain tietyn mallin tai tyypin lentokoneen lentokäsikirjan on hyvin erityinen lentokoneeseen.

3. Pilots Operating Handbook ei voida korvata lentokäsikirjan mutta AFM voidaan käyttää korvikkeena POH.

4. Pilots tukemat Handbook käytettiin lentokoneissa, jotka on valmistettu ennen 1979 lentokoneiden että kaulitaan jälkeen 1979 alkoi käyttää lentokäsikirjan.

5. Pilots Operating Handbook myös lisätietoa, kuten GPS, STC 's, jotka liittyvät että tarkka N numero.

6. Pilots Operating Handbook on nykyinen. Voidaan nähdä, että ei ole tarvetta lentokäsikirjan olevan nykyisen ja ei tarvitse sarjoitettava kun pilotit Operating Handbook.