Ero SUV ja SedanSUV vs Sedan

Autot ovat kuljetustavat suunniteltu neljä pyörää ja niiden tarkoituksena on kuljettaa matkustajia. Ensimmäinen ajoneuvo tai auto oli kelkkaan pedaali. Sitä seurasi höyrykäyttöisille auto on myöhässä 18th century ja alussa 19th century.
Ensimmäinen polttomoottoreita-käyttöinen auto esiteltiin vuonna myöhässä 19th century, ja siitä lähtien se kehittyi bensiini-polttomoot--moottori-käyttöinen auto tänään. Autot myös tulla useita tyyppejä ja malleja riippuen niiden valmistajille.
Sedan on yleisin runko autoja. Siinä on kolme erillistä lokeroa matkustajalle, rahti, ja moottori. Matkustamon on kaksi istuinriviä kanssa kuormatilan takaosassa lopussa ja moottori etupäässä.
Se on pieni maavara ja yleensä on neljä ovea, mutta on olemassa myös malleja, joissa kaksi ovea. Se on myös kiinteä ikkunanpuitteet, ja kaikki sedans ovat täysin kiinni autoja.

Sedans tulla useita tyyppejä, joita ovat:

sedan
viistoperä
Kaksiovinen
hardtop
Viistoperä
chauffeuredSUV (SUV), toisaalta, on ajoneuvo, joka on suunniteltu kuten farmari mutta alustan kevyen kuorma-auton. Se voi olla tai ei olla neliveto jonka ansiosta sitä voidaan käyttää tai maastossa. Siinä on yhdistetty piirteitä pick, tila-auto, ja iso sedan.
Se tunnetaan myös 44, 4WD, tai sen tuotenimi kuten Jeep tai Land Rover. Vaikka neliveto katumaasturit voidaan käyttää off-road, niitä käytetään pääasiassa päällystetyillä teillä. Ne ovat kalliita ylläpitää, koska niiden koko ja paino, jotka tekevät niistä kuluttavat enemmän polttoainetta.
SUV ominaisuus moottoritilan ja yhdistetty matkustaja- ja kuormatilan kanssa kolmella istuinrivillä. Niillä on suuri maavara ja pystyssä boxy elin, joka antaa heille korkea painopiste.

Yhteenveto:

1. sedan on eräänlainen auton, joka on neljä pyörää, neljä ovea, ja matalan maavaran kun SUV (SUV) on eräänlainen auton, joka on myös neljä pyörää ja neljä ovea, mutta on korkea maavara.
2. sedan on yleisin auton, ja se on ollut markkinoilla vuodesta jo 20-luvulla, kun SUV on erittäin suosittu tyyppinen auto, joka on ollut saatavilla vuodesta 1930.
3. Sedans on kolme osastoa; moottoritilassa sijaitsevat etupäässä, kuormatilan takapäähän, ja matkustamon kun katumaasturit on kaksi osastoa; moottoritilan ja yhdistetty matkustaja- ja tavaratila.
4. Sedans on kaksi istuinriviä kun katumaasturit on kolme riviä kanssa kuormatilan sijaitsee suoraan takana kolmannen rivin istuimet.
5. sedan on pienempi ja on vähemmän polttoainetta, kun SUV on suurempi ja kuluttaa enemmän polttoainetta.