Ero Honda Accord ja Citroen C5Honda Accord vs. Citroen C5

Ranskalainen tunnetaan maailman paras niiden hyvää viiniä ja hyvää ruokaa, mutta ei niinkään autonsa. Japani, sen sijaan, ovat tunnettuja paitsi niiden tekniikka ja eksoottisia raaka ruoka, vaan luotettavaa autojen, että ne tarjoavat massojen samoin. Siten se olisi mikään yllätys, että japanilaisten autojen pidetään mittapuu, niin sanotusti, muulle autoteollisuuden maailma, kun se tulee autotekniikan. Täällä pit Citroen C5, tunnettu ranskalainen tuotemerkki auto, jonkin Japan 's tunnettuja tuotemerkkejä C Honda Accord.

Citroen C5, saatavilla pääasiassa Isossa-Britanniassa, on viimeisin ranskalainen yritys soluttautua jyrkästi kiistetty keskikokoisiin sedan markkinoilla. Se on ollut melko yllättävä osuma, ottaen huomioon maine Ranskan on, kun se tulee autoteollisuuden osastolle. Nyt katsotaan reilua verrata Citroen C5 vastaan ​​Honda Accord, ja hyvä niin, koska sitä pidetään portinvartija puolivälissä kokoinen sedan luokka.

Pitää asiat vielä vertaamme pohjan malleja kunkin tuotemerkin, aloittaen Honda Accord LX. Tämä lähtötasona Accord on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa läpi etupyörät kello 6,500rpm. Moottori on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja se on polttoainetaloutta 25 mailia per gallona sekä kaupunki- ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tätä mallia varten alkaa $ 21.765.

Taka-neliveto, Citroen C5, toisaalta, tarjoaa 2. 0 HDi inline-4 turbo dieselmoottori, joka asettaa pois vaatimaton 160hp at 4000rpm kautta 6-vaihteinen käsivaihteisto. Vaikka hinnoiteltu jyrkkä $ 28.560, ostajat on yllättynyt tietää, että tämä auto on 38. 2 mpg keskimäärin, mikä tekee suuria säästöjä pumpun.Molemmat autot tarjoavat 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut vakiona, mutta suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs. Tukemana 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 All- kitkarenkaat. Citroen C5 painaa 3353lbs., Vaikka päällään hieman leveämpi 225/60 kokoinen renkaat 16 tuuman kevytmetallivanteet.

On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Samaan aikaan Citroen C5 tarjotaan 4-ovinen sedan tai 5-ovi vaunun, ja on kuusi moottorit käytettävissä C joista kaksi on bensiinin ja neljä ovat dieselit. 2. 0HDi on oletuksena moottori, ja 208hp V6 diesel on alkuun leikata. Koska Citroen on eurooppalainen auto, se on turvallista sanoa, että esillä lisäpalveluita, jopa par kanssa edelläkävijöitä markkinoilla.