Ero Outback ja LegacyOutback vs Legacy

Ostaessaan Subaru, eroa Outback ja Legacy on enemmän kuin vain hinta. Vaikka perushinta Outback on noin $ 3000 enemmän kuin Legacy, tämä ei yleensä riitä olla ratkaiseva tekijä, varsinkin kun otetaan huomioon vaihtoehtoja ja rahoitus valintoja.

Subaru Legacy on suosituin sedan kuljettajien, kun Outback on etusija niille, jotka etsivät SUV ominaisuuksia. Jokainen auto on saanut päivitysten viime vuosina, mutta Legacy on saanut enemmän päivityksiä, kun se tulee tasaisuutta ratsastaa, ja tuntumaa tien.

Legacy tulee enemmän mahdollisuuksia parantaa päivittäin suorituskykyä. Vaikka molemmat näistä ajoneuvoista ovat erinomaisia ​​lumen matka, ja pystyy käsittelemään paljon talvisäästä, näyttää siltä, ​​että Legacy on annettu hieman enemmän huomiota ajatusta hauskaa näiden keväällä ja kesällä asemia.

Outback on uusittu sisustus pursuaa machismo monissa muodista, samalla tarjoten paremman jalkatila ja takamatkustajien istuimet. Perheen liikkeellä, Outback antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja, ja on mahdollisuudet pakkaamaan ja lähdet.

Outback on perinteisesti ole myynyt sekä Legacy, osittain johtuen ollut saatavilla turbomoottori vaunuun. Legacy on taipumus olla hieman suositumpi, mutta koska omistajat pyrkivät pitämään kiinni näistä autoista hyvin jälkeen 300000 kilometrin kohdalla jälleenmyyntiarvo, jokainen on samassa ballpark.

Molemmat autot ovat Yhdysvaltain valmistettu, jossa on erittäin hyvä maine luoda alhainen jäte- ja kierrätysmateriaalien rakennusteollisuudessa käytettävät näistä autoista. Polttoainetehokkuutta yleensä jonkin verran parempi, että Outback, varsinkin jos mennä turbo moottori Legacy. Jokainen auto pidetään 'vähäpäästöisten', ja on omistettu luoda paremmat tilaa huomenna vankan ajaa lumella ja jäällä, ja hauskaa perheen auton, joka vaeltaa minne seuraava määränpää vie.

Yhteenveto:

1. Legacy on suosittu sedan kuljettajia.2. Outback on parempi SUV ystäville.

3. Legacy on saanut päivityksiä suorituskyvyn, käsittelyn ja hauskaa.

4. Outback on kasvanut sisätilaa.

5. Outback mukana uudistettu sisustus.

6. Outback tarjoaa enemmän matkustamisen vaihtoehtoja.

7. Legacy on historiallisesti parempi myyjä.

8. polttoainetehokkuus on hieman parempi, että Outback.