Ero Sedan ja viistoperäSedan vs Takakannen

Vakio ja pienikokoisten autojen, hatchbacks ovat tulossa hyvin suosittu vaihtoehto. Monet ihmiset ihmettelevät, minkä valitsee ja mitkä ovat todellisia eroja näiden kahden välillä. Suurin ero sedan ja viistoperä miten runko tila on osioitu. Kanssa sedan, runko on osioitu pois matkustamon. Jossa viistoperä, ei ole runko sinänsä. Viistoperä on tilaa taakse matkustajan istuimen, joka on saatavilla kautta taka- ovi tai ikkuna; usein kutsutaan 'luukku', 'lift gate', tai jokin muu aikavälillä.

Se on helppo erottaa sedan ja viistoperä kuin viistoperä on lyhyempi. Menetys pituus on keskittynyt takaisin ilman rungon tarkoittaa sitä, että takana viistoperä on tyypillisesti jalka lähempänä takapyörän kuin sedan.

Koska sedan on pidempi, se on myös huomattavasti suurempi trunk tila, jossa voit tallentaa omaisuutensa. Vaikka viistoperä 's säilytystilaa takana ei ole niin suuri kuin sedan' s, se on riittävä useimpiin käyttötarkoituksiin kuin kantaisi Mailasetin tai saada elintarvikkeita.

Tärkein etu viistoperä suunnittelu on joustavuuden kun taittaa takaistuimet. Muutoin luo paljon suurempi varastoalueella, jopa suurempi kuin sedan 's runko, kustannuksella taka oleskelualue. Tämä on suuri vetämään asioita joka voitti' t sovi sedan. Hyvä esimerkki olisi huonekalut kuten tuolit, sohvapöydät ja vastaavat. Jotkut niistä voivat sopia tavaratilaan sedan mutta voitti 't sallivat kannen sulkemiseksi.Valinta välillä sedan ja viistoperä pohjimmiltaan kyse parempana, kumpi olet mieluummin. Käsitys edut ja haitat vain kumoavat toisensa. Vaikka haluat urheilullisemman ilmeen, hatchbacks on oma versio. Usein kutsutaan 'hothatch,' nämä hatchbacks ovat parantuneet moottoreita, drivetrains ja jousitus toimittamaan sille parannettu nopeus, kiihtyvyys, ja käsittely Jännitystä tyyppejä.

Yhteenveto:

1. sedan on erillinen runko avaruuden viistoperä doesn 't.
2. sedan on pidempi kuin viistoperä.
3. sedan on enemmän trunk tilaa kuin viistoperä.