Ero 2011 Lexus IS 350 ja 2011 Volvo S602011 Lexus IS 350 vs 2011 Volvo S60

Vuoden 2011 versiot Lexus IS 350 ja Volvo S60 on neljä ovea ylellisyyttä sedans jotka on hinnoiteltu suhteellisen lähellä toisiaan. Tästä huolimatta on suuria eroja näiden kahden välillä. Let 's aloittaa niiden moottorit Lexus on V6, kun Volvo on I6 moottori. Nämä kaksi malleja eroavat siinä, miten männät on järjestetty. V6 on kompaktimpi kuin männät vuorotellaan V- malli säästää tilaa. haittapuoli on V6 on lisätty tärinää johtuen mäntien. I6 moottori on vähän pidempi kuin männät on järjestetty inline, mutta moottori käy tasaisempi kuin mäntien kumoavat toisensa .

Volvo myös voittaa ulos kannalta hevosvoimaa, vaikka se pienemmän 3 litran moottori verrattuna Lexuksen '3. 5 litran moottori, koska se on turboahdin on asennettu. Turboahdin lisää hevosvoimaa teho ja moottorin hyötysuhdetta käyttämällä pakokaasun kaasu turbiinia, joka pakotti paineilma imu-. Vaikka Lexus voi suoltaa 306 hevosvoimaa at 6400 rpm, Volvo voi suoltaa vertailevan 300 hevosvoimaa, mutta paljon pienempi 5600 rpm.

On myös suuri ero Lexus ja Volvo, kun se tulee lähetyksen. Lexus on tavallinen automaattivaihteiston kun Volvo on manumatic siirto, jota he kutsuvat Geartronic. Volvo voi käyttää joko automaattinen tai manuaalinen, aivan kuten Lexus. Mutta Geartronic potkuja kun kuljettaja unohtaa vaihtaa vaihteita käsin ja redlines moottori. Mikroprosessorit autossa vaihtaa automaattisesti vaihdetta voit välttää moottorivaurioita.Volvo tarjoaa myös enemmän tilaa ihmisille, jotka ratsastaa autossa. Volvo on yli 6 kuutiometriä ylimääräistä tilaa sisällä klo 92ft3 verrattuna Lexuksen '85. 7ft3. Samaa ei voida sanoa tavaratilaan vaikka sillä Lexus on 13ft3 siitä, kun Volvo on vain 12ft3.

Yhteenveto:

1. Lexus on V6, kun Volvo on turboahdettu I6 moottori
2. Lexus on vähemmän vääntömomentti ja teho kuin Volvo
3. Lexus on automaattivaihteisto, kun taas Volvo on manumatic siirto
4. Lexus on vähemmän matkustaja tilaa kuin Volvo