Ero Mopo ja ScooterMopo vs Scooter

On hieman sekaannusta, kun se tulee mopot ja skootterit; mikä johtuu osittain siitä, että monet ihmiset käyttävät termejä melko löyhästi ja melko usein, synonyymeinä. Oikeastaan ​​on suuria eroja mopon ja skootterin, jotka voivat vaikuttaa käyttö; suurin yksi on siirtymä. Mopot luotiin tarjoamaan erittäin taloudellinen kuljetusmuoto. Siten ne ovat hyvin pienet moottorit, tyypillisesti alle 100cc. Vaikka skoottereita, joiden moottorit noin 100cc ovat myös hyvin yleisiä monissa osissa maailmaa, voit myös saada skoottereita, jotka ovat paljon suurempia moottoreita; menee jopa 800cc tai enemmän. Tämä suoraan kääntää enemmän valtaa nopeuttaa, vetämiseen lisää kohteita jyrkissä nousuissa, ja ylläpitää paljon suurempia nopeuksia.

Todennäköisesti havaittavissa ero mopo ja skootteri on astinlauta, myös yleisesti kutsutaan lattialauta jälkimmäisessä. Tämä on erittäin kätevä naisille, koska se mahdollistaa niiden hameita ja silti ajaa. Mopot on underbone joka on pohjimmiltaan suuri halkaisijaltaan, metalliputki, joka yhdistää kaulan mopon ja laskeutuu moottoriin. Tämä pakottaa kuljettajan levittää hänen jalat toisistaan.

Toinen huomattava ero on sisällyttäminen polkimet vaikka jotkut mopot eivät ole niitä. Polkimet paljastavat kuinka mopoja syntyi kuin se alun perin polkupyöriä, jotka oli varustettu pienet moottorit. Polkimet käytetään usein käynnistää moottoria, mutta joissakin malleissa niitä voidaan käyttää myös kuljettamaan ajoneuvoa eteenpäin, jos se loppuu kaasu. Skootterit ei ole tällaisia ​​polkimet ja täysin luottaa niiden bensiinimoottorin.Merkittävä rajoitus mopoja on, että ne eivät ole sallittuja pääteitä monissa maissa. Koska niiden pienen siirtymän moottorit ja hyvin alhainen huippunopeus, ne voivat aiheuttaa vaaraa kuljettajalle ja muille autoilijoille alueilla, joilla muut ajoneuvot liikkuvat suurilla nopeuksilla. Skootterit, erityisesti maxi-scoots, voi helposti kulkea jopa valtateillä. Toisaalta, asetusten toiminnasta mopot ovat rennompaa, alaikärajan ja usein pienempi kuin skootterit.

Yhteenveto:

1. Mopot ovat pienemmät siirtymä moottoreita kuin skootterit.
2. Skootterit on lattialauta kun mopot don 't.
3. Mopot voi olla polkimet kun skootterit don 't.