Ero CJ ja YJCJ vs YJ

Kun puhutaan jeeppejä, etunimien, jotka tulevat mieleen ovat wranglers CJ ja YJ. CJ ja YJ jeeppejä, jotka on luokiteltu Sports Utility Vehicles, on erityisiä eroja.

Harkittaessa valmistuksen, YJ jeeppejä tuli sen jälkeen CJ jeeppejä. YJ wranglers korvasi CJ vuonna 1987, kun valmistajat lopetti tuotannon. Ensimmäiset CJ maastoautojen käyttöön vuonna 1944.

YJ on enemmän lisätty ominaisuuksia kuin CJ jeeppejä. Vaikka sekä CJ ja YJ jeeppejä on lehtiä-jousitus, jouset YJ ovat paljon laajemmat kuin CJ jeeppejä.

Harkittaessa niiden käsittely, YJ tiedetään olevan parempi. Toisin kuin CJ jeeppejä, YJ on varustettu trackbars ja swaybars, jotka antavat sille parempi käsittely valmiuksia.

Toinen ero, joka voidaan havaita välillä YJ ja CJ, on, että entinen on suorakulmainen ajovalot, ja koska tämä on pyöristetty niistä. Voidaan myös nähdä, että YJ jeeppejä on laajempi tuulensuojalevy kuin CJ jeeppejä.

Toinen asia, joka voidaan todeta, on se, että YJ on uudempi malli kuin CJ ajoneuvoja. Toisin kuin CJ ajoneuvojen YJ on pidempi akseliväli ja vähemmän maavara. Kun otetaan huomioon niiden matkustusmukavuuteen, YJ on mukavampaa kuin CJ ajoneuvoja.

Toinen ero, joka voidaan havaita välillä CJ ja YJ ajoneuvoja, on niiden olka. CJ ajoneuvoilla on niiden olka päälle pallo nivelet, kun taas YJ on niitä akseliin housng. Vaikka YJ ajoneuvossa on laite laakeri koota, CJ on karan ja pyörän laakerit.

Yhteenveto:1. Ensimmäinen CJ jeeps otettiin käyttöön vuonna 1944. YJ wranglers korvasi CJ vuonna 1987, kun valmistajat lopetti tuotannon.

2. Vaikka sekä CJ ja YJ jeeppejä on lehtiä-jousitus, jouset YJ ovat paljon laajemmat kuin CJ jeeppejä.

3. Toisin kuin CJ jeeppejä, YJ on varustettu trackbars ja swaybars, jotka antavat sille parempi käsittely valmiuksia.

4. YJ on suorakulmainen ajovalot. Lisäksi YJ jeeppejä on laajempi tuulensuojalevy kuin CJ jeeppejä ..

5. Toisin kuin CJ ajoneuvojen YJ on pidempi akseliväli ja vähemmän maavara.

6. YJ ajoneuvoissa on mukavampaa sisätilat kuin CJ ajoneuvoja.