Ero ABEC 5 ja ABEC 7ABEC 5 vs ABEC 7
Oletko luistelija tai Rullalautailija? Jos näin on, sinun on kuullut ABEC luokitusjärjestelmän. Niille, jotka Don 't, ABEC sanoista Rengaslaakeri Engineers komitea. He ovat laatineet tapa arvioida tai arvioida eri laakerit. Nämä laakerit ovat usein huomiotta useimmat luistelijoita kun todellisuudessa ne ovat luultavasti olennainen osa katsotaan ensin luistimet. Havaintoja oikea laakerin luokitusjärjestelmän antaa sinulle vaikutusvaltaa maksimaalisen käytön pyörät.

Sanotaan, että mitä suurempi ABEC arvo, sitä parempi on laakerin yleistä. Korkeammat ABEC arvot merkitse sitä, että laakeri on valmistettu tiukoin suvaitsevaisuutta ja sen tarkemmin tehty. Ihannetapauksessa tämä tasoittaa tietä nopeammin luistelu kokemus säilyttäen sileä risteilyjen tuntuu luistimet. Koska tällaista, alemman numeroitu laakerit ovat halvempia kuin ne, joilla on korkeampi ABEC arvojen ollessa kyseessä vertaamalla ABEC 5 ja ABEC 7 laakerit. Kaiken kaikkiaan on 5 ABEC arviot: 1, 3, 5, 7 ja 9 on korkein. Jonka tavoitteena on vähentämällä kustannuksia, ABEC 1 ja 3 laakerit ovat luultavasti laajalti valmistettu laakerit koska monet yritykset uskovat, että on vähän tai ei eroa lainkaan, kun käytetään korkeampia ABEC arvoja. Tämä on kuitenkin selvästi pidä paikkaansa.

Kun kyseessä on ABEC 5 laakerit, nämä ovat niitä, joita käytetään päivitettäessä useimpien rullaluistimet ja luistimet, jotka on valmistettu viime aikoina (uudempia malleja). Se on todennäköisesti hyvä valinta luistelijat, jotka haluavat kokea paremmin risteilyt niiden luistimet kitkan. Päinvastoin, ABEC 7 laakerit pidetään varten Racers. He ovat niitä käytetään luistelijat, jotka haluavat parhaan kokemuksen niiden luistimet. Koska sen suuremmaksi, valmistus niin tulee kalliimmaksi työtä kuin tehdä alemman mitoitettu laakerit. Alle yksi 's tavallinen paino, ABEC 7 laakerit tekisi näyttää ikään kuin' s mitään kitkaa lainkaan.Kuitenkin syrjään ABEC luokitusjärjestelmän on vielä muita ulottumista käytännöt havaita, kun kyseessä on ISO ja DIN luokitusjärjestelmiä. Nämä mittarit ovat aivan sama. Esimerkiksi ISO P0 määrä on yhtä suuri kuin ABEC 1 ja ISO-P2 on sama kuin ABEC 9 luokitus. Kaikkiaan ABEC 5 ja ABEC 7 laakerit ovat erilaisia, koska:

ABEC 5 laakerit ovat halvempia kuin ABEC 7.
ABEC 5 laakerit sietävät vähemmän kitkaa samalla ABEC 7 laakerit melkein antaa luistelija 'kitkatonta' risteily.