Ero Airbus ja BoeingAirbus vs Boeing

On olemassa paljon eroja Airbusin ja Boeing. Molemmat ovat titans ilmailualan teollisuus, yhtiöt ovat aina kilpailevat toisiaan vain tuoda paras itse.

Mitattuna myynti perustamaan se sisällä vuosien 2000 ja 2009 Airbus on nyt saanut yhteensä 6452 tilausten verrattuna Boeing 's 5927. Mutta osalta toimituksiin, Boeing hieman särmikäs Airbus postittamalla 3950 toimitukset 2003-2009 yksin . Airbus on vain 3810 toimituksia. Nämä luvut osoittavat, kuinka tiukka kilpailu on todella joka pohjustivat luomiseen yhä suosittu 'lentoyhtiö sotia.'

Yrityksenä Airbus on eurooppalaista syntyperää '' French, kun taas Boeing on peräisin Amerikasta. Jokainen valmistaja on tehnyt useita lentoyhtiön muunnelmia vaihtelevat niille, joita käytetään kaupallisiin tarkoituksiin lentokoneiden että käytetään armeijan 'sentään. Ne saavat myös matkustajakoneita, joka voi kuljettaa 100 500 henkeä.

Yhä useammat ihmiset olisivat samaa mieltä, että Boeing on suositumpi, todennäköisesti koska se on ollut alan tie eteenpäin kuin Airbus. Jälkimmäinen on vain tulokas liiketoiminnan ja ihmiset väittävät, että se noudattaa edelleen joitakin malleja, jotka olivat ensimmäisenä aloitti Boeingin 1990-luvulla ja aikaisemmin. Vaikka 's ole vakaata todisteita vielä, monet ovat omaksuneet Boeing' sisäinen asettelu ja yleinen matkustusmukavuutta parempi kuin sen eurooppalainen vastine. Kuitenkin tämä on myös itse valita.Useimmissa malleja, kaksi eroavat tietyt fyysiset ominaisuudet. Kone säätimet Boeing lentokoneiden on keskeinen ikeen ja ohjauspyörä suunniteltu pylväs, joka toimii ensisijaisena suunnan ohjaus veneen. Airbus on puoli keppiä tyyppi säädin. Siellä 's myös joystick vasemmalla tärkeimmistä pilotti, kun perämies on toinen joystick hänen oikealla.

Tietokone ohitus, aihe monia keskusteluja tänään, poikkeaa myös näiden kahden välillä. Kone automaatio Airbus on monimutkaisempi kuin Boeing tasoissa. Airbus uskoo niiden tietokonejärjestelmään niin paljon, että he (ohjaajat) voi 't ohittaa ne. Boeing kehittäjät uskovat, että ohjaajat ovat viimeinen sana, joten he pystyvät tekemään tässä pakottava toimintoa. Kuitenkin nämä kaksi lähestymistapoja craft 's tietokone molemmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

1. Boeing silti käyttää niiden Keski ikeen ohjaus ja ohjauspyörän sarake suunnan ohjaus ja Airbus on puoli joystick lähestymistapa tällaista.
2. Boeing lentäjät pystyvät ohittamaan veneen 's tietokone varsinkin hätätilanteissa ja Airbus lentäjät voivat' t.
3. Boeing on yhdysvaltalainen yhtiö, kun Airbus on ranskalainen lentokonevalmistaja.