Ero General Quarters ja TaisteluasemiinGeneral Quarters vs Taisteluasemiin

'General Quarters' ja 'Battle Stations' ovat kaksi eri Yhdysvaltain laivaston ilmoitukset kyytiin Yhdysvallat merivoimien sota. Nämä ilmoitukset valmistautua miehistön välitön vaara tai taisteluun. 'General Quarters' on ilmoitus, jota käytetään signaalin miehistö lähteä mitä he tekevät ja raportoivat tai saavuttaa niiden asemien ja 'Battle Stations' sisältää lukitsemalla aluksen ja saada valmis taisteluun ja muita vaaraa.

General Quarters
Kaikki ilmoitukset laivoilla ovat kautta sisäpuhelimen näinä päivinä. Kun miehistön jäsen hyväksytään kyytiin, hän on luovuttanut yleinen neljäsosaa. Kun 'General Quarters' kutsutaan, kaikki miehistön jäsenet on tarkoitus pudottaa mitä he tekivät ja raportoi niiden asemia. Tällä asemalla, kaikki miehistön jäsenet voidaan määrätä tarpeen mukaan. Kun kyseessä on taistelu, miehistön jäsenet alkaa valmistautua taisteluun. Off-duty miehistön jäseniä tai ne nukkuvat myös raportoivat niiden asemia. Turvallisuus lisääntyy, vesitiiviit ovet ovat kiinni, suunnittelu- huoneet ja silta vartioidaan. Se on pohjimmiltaan lukitus; se voi olla edessään torjua syy-yhteyksien tai reagoida ja saada hälytyksen torjumiseksi. Jokaisella miehistön jäsenellä on GQ jossa hän kertoo, kun GQ kutsutaan. Sitä kutsutaan myös 'pelaajan neljäsosaa.' Muut kuin taistelun aikana, GQ kutsutaan myös aikana raskas sumu, myrskyjen ja yleensä odottamattomia vaaraa. GQ on olotila hälytys ja varautunut haasteisiin.

Näissä nykyaikana, GQ on kimeä pilli yli intercom. Alunperin kelloa viestittänyt GQ. Kelloa soitettiin viisi kertaa viiden sekunnin toista.Taisteluasemiin
'Battle Stations' on ilmoitus, joka on tehty valmiiksi miehistön jäsenten taisteluun. PA-järjestelmä ilmoittaa se nykyaikana. Se on kova gong jota seuraa ilmoitus, 'General neljäsosaa. Yleistä neljäsosaa. Kaikki miehet ihminen taisteluasemiin.' Jokainen raportoi omalla paikallaan ja valmistautuu taisteluun. Jäsenet käyttävät heidän taistelu pyydyksiä, valmis aseet, ja ovat valmiita aloittamaan taistelussa. On olemassa erilaisia ​​muunnelmia 'Battle Stations' komento ja miehistön jäsenen on saada valmiiksi sen mukaisesti. Esimerkiksi on olemassa 'Battle Stations Torpedo' tai 'Battle Stations Missile' jossa torpedo joukkuetta ja ohjusten joukkueet saavat valmis ampumaan torpedot ja ohjukset vastaavasti, mutta muiden miehistön jäsenten pysyä katsella vaurioiden valvontaa.

Yhteenveto:

1. 'General Quarters' kutsutaan, kaikki miehistön jäsenet on tarkoitus pudottaa mitä he tekivät ja raportoi niiden asemia. Se on olotila varuillaan ja valmis mihin tahansa haasteisiin; 'Battle Stations' on ilmoitus, joka on tehty valmiiksi miehistön jäsenten taisteluun.