Ero Nissan Maxima SE ja SLNissan Maxima SE vs SL

Nissan Maxima on kaksi suosittua trim vaihtoehtoa, SE ja SL. Suurin ero SE ja SL on aiottuun ulkoasu. SE on urheilullinen malli, joka pyrkii tarjoamaan aggressiivisempi ulkoasu, kun SL on ylellisyyttä malli, joka keskittyy enemmän elämän mukavuudet ja enemmän tyylikäs ulkoasu.

On helppo kertoa SE ja SL-mallit vierekkäin entinen on suurempi 18-tuumainen vanteet verrattuna 17 tuuman vanteet SL. On myös helpompi havaita SE koska sen spoileri takana. SL doesnt 't kuuluu spoileri.

Mutta kun menet autoon, voit nähdä edut SL mallin. Useimmat huomattavasti, SL mallissa on kaikki nahkaistuimet mikä tekee siitä huomattavasti enemmän tyylikäs kuin kangas istuimet, jotka saat kanssa SE. Se olisi myös käyvän paremmin vahingossa nesteiltä. Toinen asia, sinun pitäisi huomata on puinen leikkaa SL, jotka eivät ole SE malliin.

Jotain sinun pitäisi ottaa huomioon, jos satut halua paras sekä yhdistetty yhdeksi, on päivitykset tarjoamia jälleenmyyjä. Tietenkin päivittää SE on myös piirteitä SL varmasti maksaa hieman enemmän kuin kumpikaan malli.Joko niin, voit silti saada suuri auton täsmälleen samoja teknisiä silmälasit koska molemmat autot ovat todella samanlaisia ​​niiden nahat. Sekä SE SL on sama 3. 5L V6-moottori, joka pystyy tuottamaan 290bhp yhdistettynä CVT (jatkuvasti säätyvä vaihteisto). Käsittely on myös sama kuin molemmat autot on sama jousitus.

Yhteenveto:

1. SE on urheilullinen malli, kun SL on ylellisyyttä malli.
2. SE on 18-tuumainen vanteet kun SL on 17-tuumainen vanteet.
3. SE on spoileri, kun SL doesnt 't.
4. SL on puiset listat ja nahkaverhoilu, kun SE doesnt 't.