Ero BMW X3 ja BMW X5BMW X3 vs BMW X5

Kun kaikki eri malleja ja automerkkejä, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään, ainoa tapa, että voit saada täydellinen auto, joka sopii persoonallisuuttasi, ajo tarpeet ja budjetti, on, vertaamalla. Kaventamaan valintoja kahden tai kolmen, ja sitten tehdä tarkistuslista etuja ja haittoja kunkin mallin.

Juuri yritämme tekemistä BMW X3 ja BMW X5 malleihin. Tunnettu niiden suorituskyky ja ylellinen ominaisuuksia, BMW on saksalainen auto, joka perustettiin vuonna 1916. Nyt, meidän on parempi aloittaa vertaamalla niiden kaltaiset-vielä-eri ajoneuvoliikenteen vaihto: BMW X3 ja BMW X5.

Yhtiö alkoi valmistaa BMW X5 mallista 1999. Tämä keskikokoiset crossover SUV on 5 ovityypin, joiden moottori on edessä layout, ja neliveto mekanismi. Sen sijaan, että kopioinnin sitä SUV tai SUV, BMW X5 on merkitty kuin SAV tai urheillessa auto. Huolimatta valtava neljän-neljällä ajoneuvon BMW X5 ei ole kykyä vaeltaa läpi ronskiakaan teillä.

Sen sijaan BMW X3 aloitti valmistuksen vuonna 2003. Se on pitkittäin asennettu ulkoasu, edessä moottori, ja on myös luokiteltu neliveto ajoneuvoa. Ero BMW X3 ja BMW X5, on, että jälkimmäinen on keskikokoinen crossover, kun taas BMW X3 on kompakti crossover SUV. Lisäksi yhtiö markkinoi BMW X3 kuin SAV, aivan kuten X5, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran.

Jos vilkaista saatavilla olevat tiedot vuoden 2010 BMW X5 malli, näet, että teknologian, yritys on käyttänyt kaikki mahdolliset keinot kirja tekemään ajoneuvo korkean teknologian kuin mahdollista. Gigatavua tilaa tallennustilaa musiikille, joka on kiintolevyn perustuva navigointi järjestelmä, ylhäältä alas näkymän pysäköintijärjestelmä '' nämä ovat joitakin näppärä temppuja, että BMW X5 on, jota ei useimmissa ajoneuvoissa.Samaan aikaan BMW X3 tarjoaa suorituskykyä, joka on yhtä klassinen kuin BMW päästä. X3 on ympäristöystävällinen auto, ja ehkä ainoa haittapuoli on huonosti suunniteltu matkustamon elektroniikka että tämän mallin sisältää.

Yhteenveto:

1. BMW X3 on kompakti crossover SUV, kun BMW X5 on keskikokoinen crossover SUV.

2. BMW X3 on neliovinen SUV, jossa on pitkittäin asennettu moottori on edessä, kun taas BMW X5 on viisiovinen SUV, joiden moottori on edessä layout.