Ero Civic ja PorscheCivic vs Porsche

On joitakin selviä eroja Civic ja Porsche, mutta let 's aloittaa niiden valmistajien. Civic on yksi suosituimmista kompakti ajoneuvoja markkinoille, ja ne valmistetaan Honda, joka on toiseksi suurin autojen valmistaja Japani. Tämä auto esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1972. Toisaalta, Porsche SE on kehittänyt saksalainen valmistaja, joka on pääasiassa omistaa Pi ?? ch ja Porschen perheitä. Tämä yritys on tunnetusti valmistajat luksusta, korkea suorituskykyä autoja. Porsche alun perin vuonna 1931, Ferdinand Porsche, joka oli myös tunnettu suunnittelussa ensimmäinen Volkswagen.

Honda Civic on parhaillaan kahdeksannen sukupolven, joka julkaistiin vuonna 2006. Eri mallit sisältävät FN2, FD2, FG2 ja FA5. Vuoden 2009 sukupolvi sai pieni kasvojenkohotus, joka sisälsi hieman uudelleensuunnittelun eteen ja taakse ajoneuvon. Monet mallit ovat olleet saatavilla Porsche, ja joista osa sisältää 911, 928, 968, Porsche Boxster, Carrera GT ja Cayenne. Nykyään suosituimpia Porsche mallit ovat Cayman ja Panamera.

Yksi erot Civic ja Porsche, on heidän luistonesto. Porsche on paljon parempi luistonesto verrattuna Civic, koska sen leveämmät renkaat. Vaikka leveämmät renkaat Porsche tarjota parempaa käsittelyä yleensä, kapeampi renkaat Honda Civic on etunsa ajettaessa jäällä tai lumessa ja sateessa.

Moottori tyypit ovat selvästi erilaisia ​​kuin hyvin. Porsche on 3. 6L H6 moottori 24 venttiiliä, kun Civic on vain 1. 8L moottori 16 venttiiliä. Porsche ohittanut Honda Civic ylivoimaisesti kannalta Horsepower, koska sen korkeatasoinen ja tehokas moottori. Hevosvoimat Civic 's moottori on vain 140 3600 kierrosta minuutissa, verrattuna upea 320 HP 6800 kierrosta minuutissa Porsche' s moottori. Toinen ero, joka on havaittavissa, että Porsche on lamellikytkimen järjestelmä, joka ei ole käytettävissä missään Civic mallia.

Porsche on polttoainesäiliön tilavuus on 67 litraa, kun taas Civic tilavuus on vain 50 litraa. Verrattaessa arvioitu mittarilukema, 5-vaihteinen Honda Civic on parempia tuloksia, saavuttaa 25 mpg kaupungin teillä. Porsche on vain pystyy 18 mpg samoissa olosuhteissa.

Yhteenveto:1. Civic on valmistanut Honda, ja otettiin käyttöön vuonna 1972. Porschen perustettiin alun perin Ferdinand Porsche vuonna 1931, ja se on tällä hetkellä valmistaa saksalainen Motors, jotka ovat tunnettuja ylellisyyttä, korkean suorituskyvyn ajoneuvojen.

2. Civic 's moottorin tilavuus on vain 1. 8L, verrattuna moottorin Porsche jonka kapasiteetti on 3 6L.

3. Porsche on suurempi Hevosvoimat 320 6800 rpm verrattuna Horsepower Civic, joka on vain 140 3600 rpm.

4. Porsche 's polttoainesäiliö pystyy pitämään jopa 67 litraa polttoainetta, kun taas Honda Civic on vain pystyy tallentamaan enintään 50 litraa polttoainetta.