Ero Mazda CX-7 ja Mazda CX-9Mazda CX-7 vs Mazda CX-9

CX-7 ja CX-9 on kaksi crossover SUV Mazda. Niissä yhdistyvät näkökohtia voit yleensä löytää muita ajoneuvoja kuten katumaasturit ja hatchbacks päälle auton alustalle. Suurin ero CX-7 ja CX-9 on koko. CX-7 on keskikokoinen SUV taas CX-9 on täysikokoinen SUV.

Kokoero on selvästi ilmi, kun tarkastellaan sisälle. CX-7 on kaksi riviä istuimet, johon mahtuu jopa 5 henkilöä. Sen sijaan CX-9 on kolme riviä istuimet, johon mahtuu jopa 7 henkilöä. Kun ylimääräinen istuinrivi, ja vaikka CX-9 on pidempi kuin CX-7, jonkin verran jalkatilaa on uhrattu. Sen lisäksi, että CX-9 on oikeastaan ​​tilavampi, koska se tarjoaa suuremman liikkumavaran, lapa huone, ja lonkka huone.

Tietenkin, jos aiot tilaa enemmän ihmisiä tai vetämiseen enemmän tavaraa, tarvitset isompi moottori. CX-9 on vain, että sen 3. 7L moottori; merkittävä ero verrattuna 2. 3L moottoria että löytäisitte CX-7. CX-9 tuottaa enemmän hevosvoimaa ja vääntöä, joka on varsin käyttökelpoinen nopeuttaa, vaikka kuormitettuna.Niistä ominaisuuksia, CX-9 on myös joitakin etuja CX-7. Joista ensimmäinen on parempi kontrolli, kun se tulee ilmastointi. Kahden vyöhykkeen jäähdytys edessä avulla kuljettaja ja matkustaja, miten paljon jäähdytystä he saavat. Jopa Takapenkkiläisiä on erilliset ilmastointilaitteet, että ne voivat myös ohjata. Ilmastoinnin CX-7 on automaattinen ja koskisi kaikkia. Sekä CX-7 ja CX-9 ominaisuudet manuaalinen liftgates takana. Mutta vain CX-9 tarjoaa moottorikäyttöistä liftgate päivityksenä vaihtoehto. Tarkoitetaan moottorikäyttöistä liftgate poistaa rasituksen tarvitaan avaamalla ja sulkemalla se. Tämä on hyvä vanhuksille sekä joitakin naisia, jotka ehkä ole voimassa käyttöä liftgate.

Yhteenveto:

1. CX-9 on täysikokoinen crossover SUV, kun CX-7 on keskikokoinen crossover SUV
2. CX-9 mahtuu enemmän ihmisiä kuin CX-7
3. CX-9 on tilavampi kuin CX-7
4. CX-9 on paljon suurempi moottorin iskutilavuus kuin CX-7
5. CX-9 tarjoaa enemmän ohjaus ilmastoinnin kuin CX-7