Ero Ocean kajakkeja ja River KajakitOcean kajakit vs River Kajakit

Useimmat noviisi melojille tai jotka don 't todella tiedä paljoakaan melonta ajatella sitä 'on vain jokien ja vielä vesillä. On kuitenkin olemassa joitakin kokeneemmat kaverit, jotka ottavat sen äärimmilleen. Toiset haluaisi ottaa sitä avomerellä ratsastaa. Vaikka tämä ei ole niin äärimmäinen kuin urheilu melonta, se on edelleen hyvin rakastettu ympäri maailmaa, kun on vielä muita, jotka toivovat enemmän perinteisen ratsastaa.

River melonta on perinteinen muoto melonta. On enemmän aloittelijoille tai turvallisuussyistä tajuissaan ihmisiä. Se tehdään pääosin rauhallinen vedet ja sitä ei ole tehty niin kestävyyttä kuin meressä kajakki. River kajakkeja yleensä mennä noin 7- 10 jalkaa ja 12 ja 18 tuumaa leveä. Se voi olla valmistettu enemmän edullisia materiaaleja, kuten muovia, kuten polyeteeniä tai puusta, koska se ei ole todellakaan tarkoitus kestää tai ottaa paljon vahinkoa ja pitää ne kohtuuhintaisia ​​keskimääräinen henkilö. River kajakkeja on suurempi ohjaamo on helppo pääsy ja poistuminen ei juurikaan matkatavaroiden ympärillä.

Ocean kajakkeja toisaalta täytyy olla 'venäläinen' '' eli erittäin kova ja kestävä kestämään arvaamaton sää ja jatkuvasti muuttuvan virtaukset meressä. Näin ne tehdään valtava. Ne voivat ulottua ylimääräinen 15 jalkaa ja jopa 25 tuumaa leveä, kun taas ohjaamot tehdään niin pyyntöä kohden. He eivät 'T välttämättä tarvitse olla suuria tai pieniä, mutta pidempi pituus on välttämätöntä tehdä kajakki purje suorassa linjassa.

Ocean Kajakit on valmistettu enemmän jäykistä materiaaleista kuin joki kajakkeja, kuten hiiltä Kevlar, rotomolded polyeteeniä tai useammin käytetty lasikuitua. Jotkut ovat edelleen käsityönä puuta mutta on peitetty ulkoisella suojaava materiaali, yleensä lasikuitua. Ocean kajakkeja voi tulla ohjausryhmä, joka voi olla muodoltaan peräsin tai evä. Peräsimet ovat yleensä kiinnitetty perän kautta johdot sisällä ohjaamo ja tehdään olemaan sisäänvedettävä enemmän kätevä rannalle laskua. Skegs ovat suorat terät varren kajakki, hyödyllinen tasainen melontaan, kun on vahva Ocean Wind.In summattu:

1. River kajakit ovat vapaa ja aloittelijoille taas Ocean kajakit ovat niille kokemusta ratsastajat etsivät ylimääräistä haastetta.