Ero LT ja LTZLT vs LTZ

Kun puhutaan auto moottorit, kaikki kiinteyttää tullut joitakin eroja niiden ominaisuuksia ja silmälasit. No, LT ja LTZ kiinteyttää käytetyt Chevrolet on omat erilliset toiminnot ja tiedot.

LTZ koristeita ovat kalliita verrattuna LT kiinteyttää. Toisin kuin LT kiinteyttää, LTZ mukana enemmän vaihtoehtoja, ja lisäsi standardin ominaisuuksia. Ulkonäöltään samoin, LTZ on enemmän hienostuneen ilmeen.

LT leikkaa sijoitus välillä LS ja LTZ kiinteyttää. Chevy LTZ ​​malli on ylellisyyttä malli, kun taas LT verhoiluun on keskialueen malli.

Kun vertaillaan niiden moottorit, hevosvoimaa ja vääntömomentti, LTZ kiinteyttää lisätä edelleen LT kiinteyttää. Esimerkiksi voimme vertailla Chevrolet Traverse LT ja LTZ kiinteyttää. Traverse LT verhoiluun on varustettu 3. 6 L, V6-moottori, joka antaa 281 hevosvoimaa. Sen mukana tulee myös kuusivaihteinen auto siirto. Toisaalta, Traverse LTZ mukana 288-hevosvoiman moottori.

Toinen ero, joka voidaan nähdä kahden kiinteyttää, että LT verhoiluun on 16 tuuman pyörät, ja LTZ mukana 17 tuuman pyörät.

Kun otetaan huomioon niiden turvallisuus vaihtoehtoja, LTZ kiinteyttää ovat täynnä enemmän turvatoimia kuin LT kiinteyttää.

Kun puhutaan niiden sisustus, LTZ kiinteyttää ovat ylellisiä kuin LT kiinteyttää. LTZ kiinteyttää, joissa on lisäominaisuuksia, kuten kromi kahvat, kattoikkuna, 6 CD-boksi, takana pysäköintiavustin, teho taitettavat sade tunnistava pyyhkimet, nahkaverhoilu ja vakionopeussäädin. Toisin kuin LT kiinteyttää, LTZ kiinteyttää on kehittyneempi viihdejärjestelmä.Yhteenveto:

1. LTZ verhoiluun on ylellisyyttä malli, kun taas LT verhoiluun on keskialueen malli.

2. LTZ leikkaa ovat kalliimpia verrattuna LT listaan. Toisin kuin LT kiinteyttää, LTZ tulee enemmän vaihtoehtoja ja lisäominaisuuksia.

3. Kun vertaillaan niiden moottorit, hevosvoimaa ja vääntömomentti, LTZ kiinteyttää lisätä edelleen LT kiinteyttää.

4. Kun otetaan huomioon niiden turvallisuus vaihtoehtoja, LTZ kiinteyttää ovat täynnä enemmän turvatoimia kuin LT kiinteyttää.

5. Toisin kuin LT kiinteyttää, LTZ kiinteyttää on kehittyneempi viihdejärjestelmä.