Ero Jeep Wrangler Sahara ja SportJeep Wrangler Sahara vs Sport

Jeep on luultavasti yksi tunnetuimmista ajoneuvojen maailmassa ja on hyvin tunnistettavissa jopa kaukaa. Wrangler on yksi nykyiset mallit tuotetaan yhtiön ja se tulee eri lähtötasot kuten Sport ja Saharan. Suurin ero Saharan ja Sport on heidän verhoiluun tasolla. Sport on perusmalli ja sen mukana barest välttämättömyyksiä. Sahara on juuri oikea yläpuolella Sport ja mukana muutamia pieniä päivityksiä. Kun se tulee suorituskykyä nämä kaksi ovat lähes samanlaiset kuin ne molemmilla on sama moottori, sama lähetys, ja vastaavat.

Huomattavin päivitys Saharassa on suurempi ja laajempi vanteita, sillä on. Sen sijaan, että 16 tuuman vanteet Sport, Sahara on 18 tuuman vanteet, jotka ovat leveämpiä jonka puoli tuumaa. Tietenkin suuremmat renkaat toimivat paremmin off-road ja lisääntynyt leveys antoivat paremman pidon tien.

Saharan mukana tulee myös kauko-ohjaimen kauko avaimeton, jonka Sport valitettavasti puuttuu. Se on myös hermonsa, joka automaattisesti tappaa moottori; erittäin hyödyllinen hätätilanteissa. Jos haluat saada näitä on Sport, sinun täytyy maksaa lisämaksun perushinnan ajoneuvon. Viihdejärjestelmä Saharan on myös parannettu hieman. Täydentämiseksi AM / FM-radio, joka löytyy Sport ja muut ajoneuvot, Saharan on varustettu Sirius Satellite Radio. Kaiuttimien määrä on myös kasvanut 6 Sport 7 Saharan. Lopuksi sivupeilien Saharan kuumennetaan ja voidaan ohjata etänä. Jälkimmäinen on vain mukavuussyistä mutta entinen voi olla erittäin hyödyllistä, jos asut kylmässä ilmastossa.Lähes kaikki päivitykset Saharan voidaan saada Sport Poiketen palkkion lisäosia. Jos pidät barebones mallin, Sport sopii sinulle. Jos saat kaikki vaihtoehdot joka tapauksessa, olet luultavasti tarvitse maksaa niin paljon Sport kuten haluat, että perus-Saharan.

Yhteenveto:

Sahara on vain suurempi viimeistelytasoa kuin Sport

Saharan tulee isompi ja leveämmät renkaat kuin Sport

Saharan on keyfob kun Sport ei

Saharan on hieman parempi viihdejärjestelmä