Ero Honda Accord ja Honda FitHonda Accord vs. Honda Fit

Honda laivaston automallien voidaan pitää tuloksen omilla kokoluokitukset. Jokainen Honda edustaja auton, alkaen osa-kompakti suuri sedan luokka, on joko hoviaan luokkansa, tai on käynnissä par segmentin johtajia. Tämä on melkoinen saavutus autoteollisuuden maailmassa, mutta mitä jos lähdetään verrataan näitä malleja talon? Aloitamme vertaamalla kahden Honda 's solid esiintyjät omissa luokkiin, keskikokoisten Honda Accord ja sub-kompakti Honda Fit.

Kaikissa asioissa oikeudenmukaisuuden, keskitymme vain lähtötasona malleja kunkin auton, aloittaen Honda Accord LX. Se on 2. 4L inline-4 moottori, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Mahdollisille ostajille voi ostaa tätä mallia vain $ 21.765.

Honda Fit, toisaalta, maksaa paljon vähemmän kuin sen 'isoveli', vain $ 14.900, joka on kuin teini auto alueella. Kuitenkin tämän määrän, saat 1. 5L inline-4, 16-venttiilinen moottori, jossa on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, joka, aivan yllättäen pieni auto, tuottaa 117 hv at 6600 rpm, ja menee noin 29 mailia gallonaa bensiiniä.

Kuten lähes kaikki Aasian autoja, molemmat autot tarjoavat etuveto, ja on vakio 4-wheel ABS. Ne ovat ainoat yhtäläisyydet autojen, syrjään merkki, sillä jos tarkastellaan rungon alle, sinä 'll nähdä tuuletetut levyjarrut kaikissa kulmissa Accord, ja lyhennettä Fit on rumpujarrut takana, ja levyt edessä. samoin suhteen massassa Accord LX on luonnollisesti raskaampaa osoitteessa 3230 lbs., ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 kitkarenkaat. Fit painaa 2489lbs., ja tukee 175/65 koon renkaat, 15 tuuman vanteet.On kuitenkin huomattava, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen.

Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä. Samaan aikaan Honda Fit on saatavilla 6 vanteet, jotka vaihtelevat 5-nop MT, että top of the line Sport 5-nop AT, jossa navigointijärjestelmä, joka on ainoa, jossa on käytettävissä automaattivaihteisto.