Ero FMJ Ammo ja TMJ AmmoFMJ Ammo vs TMJ Ammo

FMJ (Full Metal Jacket) ammuksia ja TMJ (Total Metal Jacket) ammuksia kahdenlaisia ​​ammuksia joukossa monia muita. Nämä kaksi eroavat muista tyyppisiä, koska ne eivät altista lyijysydän. Suurin ero FMJ ja TMJ ammuksia on, missä määrin johtoon on suljettu. Vuonna TMJ ammuksia, koko lyijysydän luodin on suljettu takki erilaisen metallin. Vuonna FMJ ammuksia, kateaineita ulottuu kärjestä alaspäin sivuille vain. Pohja luoti ei kuulu, ja lyijy on edelleen säilynyt. On vaikea tunnistaa FMJ ja TMJ ammuksia silmin kuin pohja luodin kattaisi kotelon.

Suurin etu TMJ ammuksia on väheneminen määrä lyijyä, joka leviää ilmaan. Lyijy on hyvin pehmeä metalli, joka helposti höyrystää alle äärimmäinen kuumuus ja paine olosuhteissa että se kokee polton aikana. Takki juuressa luodin TMJ ammuksia estää johtoon höyrystämällä. Voit helposti mitata, kuinka paljon lyijyä höyrystetään FMJ ammuksia vertaamalla ammuttu luoti, joka oli juuri jenkki kotelosta. Ammutun FMJ luoti olisi kuoppaan, jossa johtava oli höyrystynyt.

Lyijy on haitallinen aine, kun liian suuri määrä kehoon. Siksi hengittämästä höyrystynyt lyijyn irti FMJ kierroksilla voi vaikuttaa terveyteen; varsinkin jos viettää paljon aikaa ampumaradalla, ja jos on paljon ihmisiä ampumisen FMJ kierrosta. Tämän vuoksi jotkut ampuma, erityisesti sisätiloissa niitä, vaativat TMJ ammuksia vain. FMJ ammuksia on kielletty, koska suljetussa tilassa voi edelleen lisätä pitoisuutta ilmassa ja edelleen altistaa ampujat terveysriskejä.FMJ ja TMJ ammuksia suorittaa identtisesti, ja luultavasti voittanut 't huomaa mitään eroa, kun jommallakummalla kahdesta. Käyttäminen TMJ ammuksia on suositeltavaa, kun harjoitellaan, erityisesti suljetuissa tiloissa, kuten lisääntynyt määrä laukauksia voi levitä paljon lyijyä ilmaa.

Yhteenveto:

1. FMJ ammuksia on lyijysydän alttiina juuressa samalla TMJ ammuksia on johtava täysin suljettu.
2. FMJ ammuksia leviää enemmän lyijyä ilmaan kuin TMJ ammuksia.