Ero GT ja SEGT vs. SE

On olemassa muutamia eroja näiden kahden automallien, ja kaikki mitä on tehtävä on päättää, mitä ominaisuuksia haluat. Valinta on sinun tehdä, ja erot, vaikka hienovaraisia, voi olla mitä houkuttelee sinut tai toisella. Paras valinta todella kuihtuu etusija. Kuitenkin löytää lisää molempien automallien edelleen lukea.

Yksi tärkeimmistä kysymyksistä on hevosvoimat. GT on tehokkaampi, 175 hv, toisin kuin Se, mikä on vain 170hp. Välityssuhde voidaan nähdä hienoinen ero, jossa polttoaineen sulkea pois SE at 112mph, ja GT 125mph.

Jarrulaitteen on kaksi mallia on joitakin eroja samoin. GT antaa sinulle tiukempi ratsastaa kuin SE, ja syy tähän on sen tiukempi joustintuin paksu vakaajat. SE oli vain tarjotaan sedan vuoteen 2002, ja GT tarjottiin coupena vain vuoteen 2004 saakka.

Tyypillinen uurrettu verhous oli myös merkittävä piirre SE asti 2003, kun taas GE oli mahdollisuus spoileri. Vaikka heidän kehonsa ovat hieman samanlainen, on joitakin heikkoja eroja, kuten kromatut ikkuna kiinteyttää SE verrattuna mustan ikkunan kiinteyttää GT.

Kun SE malli, peilit ovat mustia, kun taas GT peilien yleensä vastaavat väri kehon. Pakokaasun on SE on yksi pakokaasu, kun taas GT tarjoaa dual pakoputken. Joten, kuten näette, on olemassa joitakin, vaikkakaan ei paljon, ja erot kahden automalleihin.Yhteenvetona erot kahden kuuluisan autot:

1. Tärkein ero näiden kahden mallin on hp tarjotaan. GT helposti pääset 175hp A4, ja useita moottorin ops. Sillä SE, parasta mitä 'uudelleen menossa on 170hp A4 poissa 3400 V6.

2. Keskeytys ja jarrut on huomattava ero C löysä aliohjaimien SE verrattuna tiukka tuet GT.

3. SE on takana rumpujarrut, kun taas GT on takana levyjarrut.