Ero Pieni Block ja Big BlockPieni Block vs Big Block

Pienet lohkot ja suuret lohkot olivat moottorit, jotka otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1950-luvun puolivälissä. Pieni-lohko moottorit ovat vakiona erityyppisten ajoneuvojen taas iso-lohkon moottoreita käytetään pääasiassa suorituskyvyn ajoneuvojen ja kuorma.

Nämä kaksi Chevrolet moottorit tulevat V-8 moottoreiden. Nimeä kahden moottorin ehdottaa ero näiden kahden välillä. Iso-lohko moottorit ovat raskaampia, noin 30 prosenttia enemmän, kuin pieni-lohko moottoreita. Iso-lohko moottorit tulevat suuremmat mitat kuin pieni-lohko moottoreita.

On myös suuri ero imu- / pakoventtiilien. Verrattuna pienet moottorit, iso-lohkon moottoreissa on suurempi saanti / pakoventtiilien. Kun pieni-block moottoreissa on kapea, suorakulmainen, ja pieni venttiilien kannet, iso-lohko moottorit tulevat epäsäännöllisen muotoinen, rasvaa, kyykky, ja iso venttiilien kannet.

Voidaan myös törmännyt eroja reikään ja aivohalvaus. Pieni-lohko moottori on lyhyt isku, joka tarkoittaa pientä vääntöä. Toisaalta, iso-block moottori tulee pitempi aivohalvaus mikä merkitsee enemmän vääntöä. Lisäksi moottorin mukana yli 366 CID pidetään iso lohko.

Pieni lohkot olivat ensimmäisenä käyttöön vuonna 1955, ja myöhemmin vuonna 1958 iso lohkojen otettiin käyttöön. Ensimmäinen, pieni-lohko moottorit mukana tullut 4. 3L ja V-8 moottoreiden. Seuraavina vuosina pieni lohkojen tulivat eri siirtymät vaihtelevat 4. 3L 6. 6L. Ensimmäinen suuri-lohko moottorit mukana tullut 5. 7L ja V-8 moottoreiden. Vuonna seurauksena vuosina iso lohkojen tulivat eri siirtymät vaihtelevat 5. 7L ja 9.4L. Big-lohko moottoreita käytetään pääasiassa suurempia tai iso ajoneuvoja. Nämä suuret ajoneuvot tulevat low-end vääntömomentti. Pieni lohko käytetään kevyempien ajoneuvojen erityisesti urheiluauto. Nämä moottorit antavat enemmän nopeutta kuin suuret ajoneuvot, jotka sisältävät suuria lohkoja. Verrattaessa polttoaineen käyttöä, ajoneuvojen, joissa on pieni Bocks kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin varustettujen ajoneuvojen iso-lohkon moottoreita.Yhteenveto:

1. Iso-lohko moottorit ovat raskaampia. Iso-lohko moottorit tulevat suuremmat mitat kuin
pieni-lohko moottoreita.

2. Kun pieni-block moottoreissa on kapea, suorakulmainen, ja pieni venttiilien kannet, iso-block
moottorit tulevat epäsäännöllisen muotoinen, rasvaa, kyykky, ja iso venttiilien kannet.

3. Pieni lohkot olivat ensimmäisenä käyttöön vuonna 1955, ja myöhemmin vuonna 1958 iso lohkot olivat