Ero Honda Accord ja Chevy ImpalaHonda Accord vs. Chevy Impala

Mitä saat, kun vertaa suosittu amerikkalainen vuokra-auto, vastaan ​​monivuotinen voittaja 'Car of the Year' -palkinnon? Ristiriidan mitä 'll saada, mutta sitten taas, Chevrolet väittää, että ne ovat muokanneet Impala karistanut sen maine vuokra-auton, ja kilpailla edelläkävijöitä keskisuuressa sedan luokka, varsinkin kun kuningas mäki, Honda Accord. Let 's nähdä, miten kukin autonvalmistaja' s lähtötason versio pärjää toisiaan.

Lähtötason Honda Accord LX alkajaisiksi, on 2. 4L inline-4, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, ja on pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Valmistaja 's ovh tähän malli tulee alkaa $ 21.765.

Lähtötasona Chevrolet Impala LS, alkaa $ 23.890, ja että saat 4-ovi perheen sedan, joka voi kuljettaa jopa kuusi matkustajaa. Sen voimanlähteenä on normaali 3. 5 litran V6 joustava polttoainetta moottori, joka pystöissä pois peräti 211 hevosvoimaa klo 5800rpm. Vaikka kaikki valta, tämä malli saavuttaa vaatimaton polttoaineen hyötysuhde 23-mpg sekä kaupunki- ja maantieajossa. 4-nopeuksinen automaattivaihteisto kanssa ylikierroksilla on vakiovaihteisto tässä mallissa.

Molemmat autot on yhtäläisyyksiä, koska ne sillä molemmat tarjoavat vakiona 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut. Molemmat ovat etuvetoinen, mutta suhteen massassa Accord LX tulee ulos hieman trimmeri 3230 lbs., Kun taas Impala painaa 3555 kiloa. Accord 'painon tukevat 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat, kun taas Chevy Impala kuluu 225/55 kokoinen renkaat 17 tuuman kevytmetallivanteet.On kuitenkin huomattava, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autonvalmistajat. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Chevrolet Impala kokoonpanolla, toisaalta, on saatavana viisi viimeistelytasot, nimittäin: Lähtötason LS, puolivälissä luokan valintoja LT ja 2LT, ladattu ja tehokkaampia 3. 9L V6, 230 hevosvoiman LTZ, ja tuloshakuisessa 5. 3-litrainen V8 SS.