Ero Civic ja InsightCivic vs. Insight

Voimme verrata sekä Honda Civic ja Insight perusteella ajomukavuus, ajomukavuus, käytettävyys, yleinen matkustusmukavuuteen, ominaisuudet ja hinta.

Civic voittaa Insight suhteen ylellisyyttä ja mukavuutta, kun taas Insight Eco, tai vihreä tila, on kyky saada korkeamman potentiaali mittarilukema. Civic, toisaalta, on 50 + valikoima mpg. Autonvalmistajat kompakti autoja on ollut uudistamassa autojen tarjoamalla enemmän mukavuutta asiakkailleen, kuten tapauksessa Honda Civic ja Insight. Sikäli kuin jälleenmyyntiarvoa ja turvallisuusluokitukset, Civic voittaa Insight. Civic on enemmän kiihtyvyys ja yleistä luotettavuutta verrattuna Insight. Mukava sisustus ja hyvä ajomukavuus, Civic on edullisempi kuin Insight. Se on kalliimpi kuin Insight, mutta sen polttoainetalous on erinomainen, ja joka kompensoi korkea hinta.

Civic on erinomainen sisustus, ja parempia kaatua tuloksia verrattuna Insight, mutta sen haittana on, että tie ääniä voidaan kuulla sisäpuolelta auton, ja voit tuntea sen tärisevä ajettaessa kuoppaisilla teillä. Vaikka Civic ei ole niin edullinen kuin Insight, se on vankka ratsastaa, hidas automaattisella kiihtyvyys.Jos teemme tietty vertailun Honda Civic ja Insight 2010 malleja, niin Civic elin on neliovinen luukku ja Insight on neliovinen sedan. Ero niiden akseliväli on 100,4 varten Insight ja 106. 3 Civic. Jos vertaamme heidän pituus, leveys ja korkeus, sitten Civic 's pituus on 176. 7, leveys on 69,0 ja korkeus 56 5, kun taas Insight' s pituus on 172. 3, leveys on 66. 7 ja korkeus on 56 . 2. polttoainekapasiteetti Civic on 13. 2 verrattuna Insight, joka on 10,6. Ero nettohinta Civic ja Insight on $ 2.740; Civic 's perushinta on $ 23.800 ja Insight' s perushinta on $ 21.300. Jotta navigointilaitettasi Honda Civic, maksat $ 2.000 ja Insight $ 1,800. Ero verkkolaskuja on $ 1.988, joka antaa Insight alimman laskusumma verrattuna Civic. Jos vertaamme piirteitä Civic ja Insight, EPA polttoainetaloutta Insight on 40/43, ja Civic on 40/45. Civic sisältää iPod-integraatio, vaunun sivussa listat ja matot, kun taas Insight on graafinen polttoainetalouden vihjeet lämmitettävät peilit ja taitto toisen rivin vakiona ominaisuuksia.

Yhteenveto:

1. Civic on ylellinen auto, joka voittaa Insight mukavuutta.
2. Insight on vihreä tila saada enemmän potentiaalisia mittarilukema.
3. Civic on kalliimpi kuin Insight, ja ero nettohinta sekä autoja on $ 2.740.
4. Civic on erinomainen sisustus, mutta ulkopuolella ääniä tien voidaan kuulla sisäpuolelta auton.