Ero Honda Accord ja Honda Civic SIHonda Accord vs. Honda Civic SI

Useimmat, elleivät kaikki, autonvalmistajat mieluummin verrata malleja vastaan ​​kilpailun sijasta vastaan ​​yhden oman. Tämä on yksi syy, miksi on olemassa erilaisia ​​malleja, viimeistelytasot, moottorit, ja hintalaput, missä tahansa autonvalmistajan 's Uusimmat ajoneuvojen. Vaikka mitä jos kaksi erilaista samasta yrityksestä tarjotaan lähes samoja hintoja? Löysimme että Honda 's lähtötasona Accord LX on hintalappu lähes samanlainen kuin sen pikkuveli, Civic Si urheilu sedan, joka omana, on merkittävä toimija kompakti sedan luokka. Hinnoittelu läheisyys sinänsä, olisi varmasti takaa vertailun, josta olemme aikeissa tehdä.

Tämä vertailu on aivan sisaruskilpailu, suoraan ylös kilpailu näyttää joka auto on parempi ostaa C yhdestä valmistaja. Kaikissa asioissa oikeudenmukaisuuden, vertaamme kunkin mallin 's lähtötason tarjontaa, aloittaen urheilullinen Civic Si. Hinnoiteltu $ 21.905, Civic Si on kuormien tarjota mahdolliselle ostajalle, kuten 2. 0L inline-4 moottori, joka on jotka ovat urheilullinen, 6-speed close-suhde manuaalivaihteisto. moottori itsessään tuottaa mielessä käsittämätön 197 hv kello huutaa 7800 rpm, mutta saat vielä yhdistetty 24mpg keskimääräistä polttoainetehokkuutta.

Honda Accord on LX verhoilua, joka on 2. 4L inline-4, pariutuneet 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona sekä kaupunki- ja maantieajossa. Ovh tästä perusmalli alkaa $ 21.765.

Suhteen massassa Accord LX näyttää raskaansarjan at 3230 lbs., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet kääritty 215/60 Kitkarenkaat. Civic Si, toisaalta, painaa vain 2895 kiloa., Ja tukee matalaa profiilia, 215/45 radial renkaat 17 tuuman kevytmetallivanteet.Lisäksi päässä ilmeiset yhtäläisyydet, kuten merkin, molemmat autot on myös samat etuvetoinen set-up, 4-wheel ABS, tuuletetut levyjarrut kaikissa kulmissa, ja luotettava maine omilla ryhmiin. On muistettava kuitenkin, että kaikki nämä luvut ovat lähtötason malleissa, sekä autoille. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen.

Civic Si on saatavana 4 vanteet, nimittäin 6-Spd MT, 6-nop MT Performance renkaat ja 6-nop MT kanssa SatNav / Performance renkaat. Kaikki verhoilut tulevat sekä coupe ja sedan korimallit, ja on varustettu standardin 2. 0-litran inline-4, 197 hevosvoiman moottori, yksinomaisena close-suhde kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto.

Samaan aikaan Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.