Ero Lämpöpumppu ja ilmastointilaiteLämpöpumppu vs. ilmastointilaite

Lämpöpumput ja ilmastointilaitteet jakaa kaikki sisäiset osat, mutta niiden toimintatapa on aivan erilainen. Toimintatapa lämpöpumppuihin tunnetaan käänteinen jäähdytys kierto, kun taas ilmastointilaitteet liikennöidä säännöllisesti höyryn puristus aikana.
On kuitenkin olemassa 's joukko muita tekijöitä, jotka erottavat kaksi.

Käyttää
Ilmastointilaitteet käytetään pääasiassa jäähdytykseen, ja ylläpitää ehdot mukavuutta korkeissa lämpötiloissa. Mitä lämpöpumput, niiden pääasiallinen tehtävä on pitää huoneen lämmitetty aikana hyvin alhainen ilmakehän lämpötiloissa. Kuitenkin olennainen ero niiden käyttö on, että lämpöpumppu voidaan käyttää sekä lämmitykseen ja jäähdytykseen käytettävästä, kun ilmastointilaite on ehdottomasti käytetään jäähtyä; vaikka, jos olet tietoinen siitä energiankulutuksesta, niin ilmastointilaite tekee paremmin kuin sen energiatehokkaampia.

Lauhdutin 'päätehtävänä on lämpöpumppu tuottaa lämmitys huoneeseen, ja se on laitettu sisälle huoneeseen lämmitettävän. Huone pidetään lämmitetyn kun ilmaa puhaltaa yli lauhduttimen ja imee lämpöä, ja sitten virtaa takaisin huoneeseen. kuitenkin lauhdutin käytettäessä ilmastointilaitetta käytetään karkottaa lämpöä ilmakehään, ja se on laitettu huoneen ulkopuolella jäähdytettävän.

Viilentävä vaikutus, jonka ilmastointilaitteiden tuotetaan jäähdytyskierukka, joka on myös höyrystimen. Tämä on tärkein toiminta komponentti ilmastointi, ja vaikka se sijaitsee huoneen jäähdytettävä, joka lämpöpumppu se sijaitsee tilan ulkopuolella lämmitettävän ja tässä sitä käytetään imevät lämpöä ilmakehästä joka on alemmassa lämpötilassa.Suorituskyky viisasta, kerroin suorituskykyä lämpöpumppu on aina enemmän kuin yksi, kun taas ilmastointilaitteen voi olla joko yksi tai alle riippuen ilmakehän lämpötilan ja huoneen olosuhteet.

Verrattaessa yleiseen käyttöön, lämpöpumput ovat ihanteellisia ympärivuotiseen käyttöön paikoissa, joilla on kohtalainen lämpötila, esimerkiksi Mid South Yhdysvallat. Se voidaan virittää jäähdytykseen kuumina kesinä ja uudelleen viritetty lämmitykseen aikana keväällä ja syksyllä. Paikkoja, jotka ovat melko kuuma ympäri vuoden, kuten South Florida ja Kaliforniassa, lämpöpumput olisi vähän käyttöä, ja se on parasta sijoittaa energiatehokkaampi ilmastointi.

Yhteenveto:
Lämpöpumput käyttää kääntää jäähdytys sykli, kun ilmastointilaitteet käyttää säännöllisesti höyry kokoonpuristusjakso.
Lämpöpumput ensisijaisesti lämpöä huonetta, kun taas ilmastointilaitteet jäähtyä huoneet.
Lämpöpumput käyttävät lauhdutin lämmön, kun taas ilmastointilaitteen sitä käytetään karkottaa lämpöä.