Ero Split AC ja ikkuna ACSplit AC vs Window AC

Kun se tulee jäähdytys huoneen, on olemassa kaksi yleistä tyyppiä ilmastointilaitteet, että voimme valita; Ikkunan tyyppi ja jakajatyyppiä. Ero näiden kahden välillä on niiden pakkauksissa. Ikkuna tyyppi on kompakti yksikkö, jossa kaikki komponentit on pakattu sisällä. Se vain on kunnolla kiinnitetty ja kytketty-in-toiminto. Toisaalta, jaetun tyyppinen AC tulee kaksi erillistä paketteja; yksi lämpimän puolen ja toinen kylmällä puolella. Osapuolet liittyvät putket, jotka kuljettavat nesteet.

Yksi merkittävä huomioon valitessaan näiden kahden välillä on tehon määrä. Koska ikkunan tyyppi on pakattu kokonaisuutena, se ei voi olla liikaa valtaa tai laite olisi liian suuri. Jaettu tyyppi voi olla paljon suurempi ja silti tuntua pieneltä sisällä niin paljon komponenttien ovat ulkopuolella. Jos etsit jäähtyä kohtuullisen kokoinen huone, voi olla joko tyyppiä, mutta paljon isompi huonetta, vain split tyyppi on riittävästi virtaa.

Yksi haittapuoli jakajatyyppiä ilmastointilaitteet on tehokkuus. Letku, joka yhdistää kaksi osaa kuljettaa nestettä ja on eristettävä. Huolimatta eriste, se silti tappioita joitakin kylmyys; pidempi putki, sitä suurempi menetys. Jaettu tyyppi tarvitsee myös kaksi puhallinta kierrättämään ilmaa; yksi kylmällä puolella ja toinen kuuman puolella. Ikkuna AC, yksi moottori valtuuksia molemmat puhaltimet.Vaikka voit asentaa ikkunan tyyppiä AC ikkunan, useimmat ihmiset todella tarjota oma reikä seinään asennettaessa se asianmukaisia ​​suluissa takana pitää suurimman osan painosta. Sinun täytyy löytää seinän väliin huoneen ja ulkona riittävästi tilaa. Jaettu tyyppi on todella paljon helpompi asentaa kuin letku tarjoaa paljon vapautta laitteen asennusta. Vaikka huoneet jolla ei ole suoraa tietä ulkopuolelle voidaan jäähdyttää; ottaen huomioon, että enää letku on käytettävä. Ei myöskään ole tarpeen luoda iso reikä seinään koska vain letkun tarvitsee läpi.

Yhteenveto:

1. split AC tulee kahteen osaan, kun ikkuna AC tulee vain yksi
2. Split ACS on enemmän valtaa kuin ikkuna ACS
3. Split ACS ovat hiljaisempi kuin ikkuna ACS
4. Split ACS voi olla tehottomampi kuin ikkuna ACS