Ero Fit ja Fit SportFit vs Fit Sport

Fit ja Fit Sport ovat kaksi eri automallien Honda. Yksi on nimeltään Honda Fit ja toinen on nimeltään Honda Fit Sport. Niillä on monia samanlaisia ​​piirteitä, mutta kuten nimet viittaavat, yksi on urheiluauto kun taas toinen on säännöllinen sedan. Siten niillä on joitakin erittäin mielenkiintoisia ja tuntomerkkejä.

Honda Fit aloitettiin ensimmäisenä vuonna 2001 viisiovinen subcompact viistoperä auto. Sittemmin se on käynnistetty uudelleen, koska toisen sukupolven auto vuonna 2008. Sitä kutsutaan 'Fit' Amerikassa, Kiinassa ja Japanissa ja nimeltään 'Jazz' monissa Euroopan maissa, Aasiassa, Australiassa ja Afrikassa.

On monia eroja Honda Fit ja Honda Fit Sports. Kun tiedot on kaksi autoa, lähes kaikki on samanlainen kanssa erottavat tekijät on vain muutamia.

tekniikka
Engineering Molempien autojen on sama. Engineering sisältää asioita, kuten moottorin tyyppi, joka on in-line 4-sylinterinen molemmissa ajoneuvoissa; Moottorin lohko, joka on sylinterikannen alumiiniseosastioille molemmissa ajoneuvoissa; siirtymä, hevosvoimaa, suora-sytytysjärjestelmä, vääntömomentti, puristussuhde, monipiste polttoaineen ruiskutus, kaasuläpän järjestelmä, etuveto, kaasutin päästöjen luokitus, jne. Kaikki nämä ominaisuudet ovat samat sekä Honda Fit ja Honda Fit Sport.

lähetys
Lähetys piirteitä sekä ajoneuvot ovat erilaisia. Fit on standardi, 5-vaihteinen manuaali ja automaattivaihteistolla taas Fit Sport on 5-vaihteinen, käsivaihteisto autoihin saatavissa ilman navigointia ja 5-nopeus, automaattivaihteisto Dual-Mode Paddle Shifters.
Body / Jousitus ja Alusta ominaisuudet

Kaikki ominaisuudet, kuten yksikkö kehon rakenne, jousitus, kallistuksenvakain, pyörä kääntyy, ohjaussuhteessa jne ovat samat Fit ja Fit Sport. Ero on pyörät. Fit on pyörät, jotka ovat täynnä kansi 15 'ja kaikki kauden renkaat: 175/65 R15 84S taas Fit Sport on 16' täysi kate pyörät kaikki kauden renkaat: 185/55 R16 83H.

Ja ulkoa mittaukset
Ulkoa ja mitat ovat samat kuin Omapainolukemat. Hillitä paino Fit ja Fit Sport ilman navigointi ovat samat, jotka on 2496/2577, mutta navigointi Fit Sport omapainoon on 2540/2617.

Muut ominaisuudet
Muita ominaisuuksia, kuten mittarilukema ja turvallisuusominaisuudet ovat samat. Turvaominaisuudet sekä ajoneuvojen ovat vakiona. Vuonna ulkoisia ominaisuuksia, kaikki on myös sama kuin monen heijastin halogeeni ajovalot, jotka ovat harmaita Fit ja musta Fit Sport. Mukavasti ominaisuuksia, Fit Sport on vakionopeussäädin yhdessä puhelimessa, navigointi- ja AV. Kaikki muut ominaisuudet ovat vakiona molemmille. Istuimet ominaisuudet ovat vakiona sekä autoja. Äänentoistolaitteiston, Fit on neljä kaiutinta taas Fit Sport on kuusi kaiutinta. Instrumentaatio on myös vakiona Honda Fit sekä Honda Fit Sport.

Yhteenveto:

1. Fit on standardi, 5-vaihteinen manuaalivaihteisto ja automaattivaihteisto taas Fit Sport on5-vaihteinen, käsivaihteisto autoihin saatavissa ilman navigointia ja

5-nopeus, automaattivaihteisto Dual-Mode Paddle Shifters.

2. Fit on pyörät, jotka ovat täynnä kansi 15 'ja kaikki kauden renkaat: 175/65 R15 84S taas

Fit Sport on 16 'täysi kate pyörät kaikki kauden renkaat: 185/55 R16 83H.

3. omapaino Fit ja Fit Sport ilman navigointi ovat samat, jotka

on 2496/2577 mutta navigointi Fit Sport omapainoon on 2540/2617.

4. mukavuus ominaisuuksia, Fit urheilu on vakionopeussäädin yhdessä puhelimessa, navigointi

ja audio; Fit on vakionopeussäädin.