Ero Alumiini ja AlumiinirenkaatAlumiini vs Erikoisvanteet

Ero alumiinin ja kevytmetallivanteet on melko hämmentävää muutamia, mutta itse asiassa, seosaineena on vain lyhyempi, ja sitä käytetään vaihtoehtoisen sana alumiinivanteet. Alumiinivanteet tai pyörät, kevytmetallivanteet ja alumiinivanteet, ovat kaikki erilaisia ​​nimiä samasta yhteisöjä.

Alumiini ja kevytmetallivanteet valmistetaan valu, ja jotkut ovat väärennettyjä. Alumiini ja alumiinivanteet valetaan muottiin kuumassa nestemäisessä olomuodossa, ja sitten se jäähdytettiin. Prosessi mahdollistaa niiden olevan tarkkoja sekä raskaan ja kevyen alueille. Vähemmän painoa pyörän aiheuttaa vähemmän rasitusta renkaan, ja niin tasapaino syntyy.

Cast pyörät ovat halvempia kuin taotut vanteet, jotka ovat kevyempiä ja vahvempia. Alumiinista tai kevytmetallivanteet ovat myös suosittuja kosmeettisiin tarkoituksiin. Alumiini ja kevytmetallivanteet ovat pitkälti korroosionkestävyys, mutta altis galvaanista korroosiota. Ne ovat saatavilla houkutteleva puhtaalta pöydältä päättyy. Niiden anti ruoste ominaisuuksia aiheuttaa heille ei ole tarvetta maali, tai pölykapseli-.

Alumiinin ja kevytmetallivanteet ei ole helppo korjata, mutta korjaus on halvempaa kuin korvaava. Koska ne ovat kalliimpia, niitä markkinoidaan valinnaisia ​​lisäosia. Alumiini ja kevytmetallivanteet käytetään lisäämään suorituskykyä. Ne ovat suosittuja manipuloida käsittely- ja jousitus, samoin kuin merkitsevät ylellisyyttä tai vaurautta.

Alumiini ja kevytmetallivanteet soveltuvat lievempi lämpötilat, ja ovat kevyempiä, joiden kiihtyvyys nopeuden, koska rotaatio massa vähenee, koska vähemmän painoa, ja ne ovat nopeasti jarrutetaan. Alumiini ja kevytmetallivanteet valmistetaan yhdistämällä eri metalleja, mikä tekee niistä vähemmän sitkeää. Ne ovat homogeenisia hybridi heittoja, ja valmistetaan monenlaisia ​​kevytmetallivanteet, kuten taottu alumiinista, yksiosainen ja kaksiosainen valettu kevytmetallivanteet jne.

Kaikista tyypeistä, taottu alumiiniseokset ovat kalleimpia pyöriä. Taotut alumiinivanteet ovat vahvempia mutta kevyempiä kevytmetallivanteet. Hiilikuitu alumiinivanteet ovat kevyempiä kuin useimmat muut kevytmetallivanteet, mutta myös kallista se haitta, että ne voivat rikkoa. Alumiinivanteet tarjota kevyempää massan paino urheiluautoja, ja myös työstetty varten loistava ulkonäkö. Alumiini ja kevytmetallivanteet valmistetaan katu menossa kevyt ajoneuvoteollisuus. Viimeistely alumiini ja kevytmetallivanteet ovat kiiltävän, kromi varjo, kromaus ja kromi. Alumiinia ja kevytmetallivanteet antaa optimaalisen kiinteytys, jakelun paino ja optimointi painon. Edut alumiinin ja kevytmetallivanteet ovat, että ne ovat käytettävissä missä tahansa koossa, ja niissä on painon säästö tekniikkaa. Ne voidaan maalata tai kirkas koneita. Kevytmetallivanteet ovat alumiiniseoksesta, magnesiumia, mikä tekee niistä kestävämpiä ja halvempaa. Kevytmetallivanteet voi ostaa alle 100 $ pyörää, tai jopa yli $ 1000 dollaria pyörää.Yhteenveto:

1. Alumiini ja kevytmetallivanteet ovat eri nimiä saman yhteisöjä.

2. Alumiinivanteet ovat kevyitä ja ruostu.

3. Alumiini ja kevytmetallivanteet käytetään myös kosmeettisiin tarkoituksiin, ja kilpa-autojen

4. Alumiini ja kevytmetallivanteet ovat vahvempia, ja voidaan maalata tai jättää sellaisiksi kuin ne ovat.